Δύο μέτωπα πυρκαγιών στην κοινότητα της Αμαργέτης στην επαρχία Πάφου

Δύο μέτωπα πυρκαγιών στην κοινότητα της Αμαργέτης στην επαρχία Πάφου

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Δύο μέτωπα πυρκαγιών ξέσπασαν γύρω στις 15:00 στην κοινότητα της Αμαργέτης, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Τμήμα Δασών και την Υπηρεσία Θήρας.

Για την κατάσβεση τους επιχειρούν πυροσβεστικά οχήματα από το σταθμό Υπαίθρου Πάφου και δύο πυροσβεστικά οχήματα του ταμείου Θήρας. Στην κατάσβεση θα συμβάλλουν και δύο ελικόπτερα τα οποία είναι καθ’οδόν.

Οι άνεμοι στην περιοχή πνέουν από νοτιοδυτικές κατευθύνσεις, εντάσεως 3-4 μποφόρ ενώ τις επόμενες ώρες, αναμένεται σταδιακή εξασθένιση των ανέμων, οι οποίοι νωρίς το βράδυ θα στραφούν σε βόρειες διευθύνσεις.

Στην πιο κάτω εικόνα βλέπετε τα δύο μέτωπα των πυρκαγιών από την περιοχή. Να σημειώσουμε ότι τα δύο μέτωπα ξεκίνησαν ταυτόχρονα σε κοντινή απόσταση το ένα από το άλλο, χωρίς όμως να σχετίζεται το ένα με το άλλο, κάτι που δείχνει κακόβουλη ενέργεια.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο YouTube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.