Νέα πυρκαγιά σε πολύ δύσβατη περιοχή στην επαρχία Πάφου - Επιχειρούν εναέρια μέσα

Νέα πυρκαγιά σε πολύ δύσβατη περιοχή στην επαρχία Πάφου - Επιχειρούν εναέρια μέσα

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Νεότερη ενημέρωση (18:20):

Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο αφού κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 5 εκταρίων. Παράλληλα, προστατεύθηκε συγκρότημα κατοικιών που βρισκόταν σε ύψωμα. Στην πυρκαγιά παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις και για την αντιμετώπιση τυχόν αναζοπυρώσεων.

Nεότερη ενημέρωση ώρα 17:20:

Oι επίγειες δυνάμεις ενισχύθηκαν με ακόμα 1 πυροσβεστικό όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου, ενώ ενισχύθηκαν και οι εναέριες δυνάμεις με 2 αεροσκάφη του Τμήματος Δασών.

Αρχική ενημέρωση ώρα 16:00:

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής, κ. Ανδρέα Κεττή, πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 15:00 σε πολύ δύσβατη περιοχή μεταξύ των χωριών Τσάδας – Μεσόγης στην επαρχία Πάφου.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει 5 πυροσβεστικά οχήματα από τον σταθμό Πάφου, 2 Φ.Π.Μ από το Ταμείο Θήρας και Κοινοτικό Συμβούλιο Κοίλης, καθώς και 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η φωτιά κατακαίει ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Στην περιοχή πνέουν δυτικοί άνεμοι, εντάσεως 3-4 μποφόρ.

Περισσότερα σε λίγο…

Kεντρική εικόνα αρχείου.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο YouTube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.