Γύρω στις 18:00 σήμερα το απόγευμα 4 ανεμοστρόβιλοι (Land Spout) επηρέασαν την επαρχία Λευκωσίας. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει αναφορές για μικρές υλικές ζημιές.
Οι καταιγίδες που επηρέασαν την περιοχή θα διαλυθούν μέχρι τισ 19:00 – 19:30 περίπου.
Ακολουθούν βίντεο και εικόνες που εξασφάλισε το από φίλους του Kitasweather και από την ομάδα των Καιρόφιλων Κύπρου στο Facebook.
Στις πιο κάτω εικόνες του ραντάρ μπορείτε να δείτε τις καταιγίδες που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα.
Στις πιο κάτω εικόνες του ραντάρ μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά σε ποιες περιοχές σημειώνονται βροχές, με ποια ένταση αλλά και την κίνησή τους. Για τοπική ώρα να προσθέσετε 3 ώρες.
Δείξτε προσοχή όπου υπάρχουν έντονοι χρωματισμοί (Κίτρινο, Πορτοκαλί και Κόκκινο).



Στις Τοποθεσίες (Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος, Παραλίμνι, Τρόοδος (1900 μέτρα)), μπορείτε να δείτε ανά πόλη ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain) την εβδομάδα που μας έρχεται. Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.
Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.