Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια τις επόμενες ημέρες – Ανανεωμένες Τοποθεσίες

Οι Τοποθεσίες έχουν μόλις ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών.

Στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι από αύριο Τετάρτη αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες βροχής, οι οποίες αυξάνονται περαιτέρω την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Οι περιοχές που παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες βροχής όπως θα δείτε στις προγνώσεις είναι αυτές του Τροόδους (ορεινά) και της Λευκωσίας (εσωτερικό) ενώ στις υπόλοιπες περιοχές (παράλια), οι πιθανότητες είναι χαμηλότερες. Η κάθε περιοχή παρουσιάζει τις ανάλογες πιθανότητες βροχής βάσει των ατμοσφαιρικών συνθηκών που θα επικρατούν κάθε μέρα. Επίσης θα προσέξετε ότι οι βροχές/καταιγίδες θα είναι πιο γενικευμένες στις πλείστες περιοχές κατά το δεύτερο μισό της ημέρας.

Στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους, υπάρχει πιθανότητα να σημειωθεί χιονόπτωση, αλλά όπως βλέπετε στην πρόγνωση του Τροόδους, θα καταγράφονται χιλιοστά βροχής, αφού η πιθανότητα χιονόστρωσης είναι χαμηλή.

To Σάββατο, οι πιθανότητες βροχών μειώνονται και τα φαινόμενα θα είναι πιο περιορισμένα.

Από την Κυριακή και μέχρι το τέλος της πρόγνωσης, οι πιθανότητες βροχής μειώνονται περαιτέρω με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Όσον αφορά τις θερμοκρασίες, αναμένεται μικρή πτώση το επόμενο τριήμερο και θα κυμαίνονται ελαφρώς έως 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα ενώ από το Σάββατο θα αρχίσει να παρατηρείται σταδιακή άνοδος, με τις θερμοκρασίες να επιστρέφουν γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Να σημειώσουμε ότι το επόμενο τριήμερο, στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται φαινόμενα, η θερμοκρασία θα σημειώνει αισθητή πτώση έως και 10 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με τις μέγιστες θερμοκρασίες που βλέπετε.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την πρόγνωση του Kitasweather για το Τρόοδος (1900 μέτρα).

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

- Advertisement -

Ροή ειδήσεων

Toπικές βροχές το επόμενο διήμερο – Με περισσότερες βροχές φαίνεται να μας υποδέχεται ο Δεκέμβριος

Οι προγνώσεις στις Τοποθεσίες μόλις έχουν ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες...

Ξεπέρασε το 200% η βροχόπτωση στο Φρέναρος – Στα κανονικά θα κλείσει η μέση βροχόπτωση Νοεμβρίου

Μετά τις τοπικές που επηρέασαν χθες Τετάρτη το νησί, το ποσοστό μέσης βροχόπτωσης για το μήνα Νοέμβριο ανέβηκε στο 84% από το 81% που...

Ασταθείς καιρικές συνθήκες με τοπικές βροχές/καταιγίδες κατά περιόδους μέχρι το Σάββατο

Σφήνα ύφεσης με τάση αποκοπής και αβαθές χαμηλό στην επιφάνεια επηρεάζουν την περιοχή μας, με αποτέλεσμα τις κατά τόπους και κατά περιόδους βροχές/καταιγίδες μέχρι...

Συννεφιασμένος και σχετικά ψυχρός ο καιρός σήμερα με τοπικές ελαφριές βροχές το απόγευμα

Σφήνα ύφεσης πλανητικής κλίμακας από την βορειοανατολική Ευρώπη και πιο ψυχρές αέριες μάζες έχουν κατηφορίσει στην περιοχή μας ενώ προοδευτικά αναμένεται η δημιουργία κλειστού...

Πτώση θερμοκρασίας, ενίσχυση ανέμων και πιθανότητα βροχών από αύριο

Η σφήνα έξαρσης που επηρέαζε την περιοχή μας κινείται ανατολικότερα καθώς σφήνα ύφεσης πλανητικής κλίμακας από την βορειοανατολική Ευρώπη κατηφορίζει σταδιακά προς την περιοχή...
- Advertisement -