Άστατος καιρός και θερμοκρασίες κάτω της κανονικής το επόμενο τριήμερο – Ακολουθεί αισθητή άνοδος θερμοκρασίας

Στις 10ήμερες προγνώσεις στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι κυρίως από αύριο βράδυ μέχρι και το απόγευμα της Μ. Πέμπτης αναμένεται άστατος καιρός με κατά περιόδους και κατά τόπους βροχές/καταιγίδες αλλά και χιόνια στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση αύριο Μ. Τρίτη και περαιτέρω πτώση την Μ. Τετάρτη, για να κυμανθεί σε επίπεδα πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή ενώ άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται την Μ. Πέμπτη, παραμένοντας ωστόσο και πάλι σε επίπεδα κάτω της κανονικής. Από την Μ. Παρασκευή μέχρι και περίπου τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, φαίνεται πως θα επικρατούν καλές καιρικές συνθήκες ενώ παράλληλα αναμένεται σταδιακή αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας, η οποία από το Πάσχα και στις αρχές της νέας εβδομάδας φαίνεται πως θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή.

Αύριο Μεγάλη Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά στις πλείστες περιοχές κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες θα είναι πιο αυξημένες στο δυτικό 1/3 του νησιού. Το μεσημέρι και το απόγευμα, νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ορεινά/ημιορεινά, εσωτερικό και ανατολικά και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Μεμονωμένη βροχή δεν αποκλείεται και σε δυτικά τμήματα του νησιού κυρίως από το απόγευμα. Κατά τις βραδινές ώρες, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος ενώ παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στο δυτικό 1/3 του νησιού αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Προοδευτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και αναμένονται τοπικές βροχές/καταιγίδες στο δυτικό 1/2 του νησιού και παράλια, ενώ τα φαινόμενα θα είναι πιο μεμονωμένα στις υπόλοιπες περιοχές. Κάποιες καταιγίδες θα είναι έντονες και πολύ πιθανόν να συνοδεύονται από χαλάζι. Τα φαινόμενα στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα είναι υπό την μορφή χιονιού. Η πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται από 20-40% (αναλόγως περιοχής) ενώ το βράδυ, η πιθανότητα βροχής αυξάνεται και κυμαίνεται από 25-80% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 20-22 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την Μεγάλη Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά στις πλείστες περιοχές μερικώς συννεφιασμένος ενώ τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στο δυτικό 1/2 του νησιού και βορειοανατολικά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές/καταιγίδες. Σύντομα, νεφώσεις θα αρχίσουν να αναπτύσσονται κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά, εσωτερικό και ανατολικό/νοτιοανατολικό 1/2 του νησιού και αναμένονται βροχές/καταιγίδες σε αρκετές περιοχές. Κάποιες καταιγίδες θα είναι έντονες και πολύ πιθανόν να συνοδεύονται από χαλάζι. Στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα χιονίζει κατά διαστήματα και αναμένεται ελαφριά χιονόστρωση. Σε περίπτωση όμως που οι υψηλότερες κορυφές του Τροόδους επηρεαστούν από επίκεντρο καταιγίδας, η χιονόπτωση θα είναι πυκνή και αναμένεται πιο αξιόλογη χιονόστρωση. Κατά τις βραδινές ώρες, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος ενώ τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά, βόρεια και βορειοανατολικά τμήματα του νησιού αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Μετά τα μεσάνυχτα, οι νεφώσεις θα αυξηθούν περαιτέρω κυρίως στο δυτικό 1/2 του νησιού και βόρεια και αναμένονται τοπικές βροχές/καταιγίδες ενώ μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα δεν αποκλείεται και σε άλλη περιοχή και κυρίως κοντά στα παράλια. Τα όποια φαινόμενα στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα είναι υπό την μορφή χιονιού. Η πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται από 50-90% (αναλόγως περιοχής) ενώ το βράδυ, η πιθανότητα βροχής κυμαίνεται από 25-70% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, για να κυμανθεί γύρω στους 4-7 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 19 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 18-20 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την Μεγάλη Πέμπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά στις πλείστες περιοχές μερικώς συννεφιασμένος ενώ παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στο δυτικό 1/2 του νησιού και βόρεια αναμένεται να συνεχίσουν να δίνουν μεμονωμένες βροχές/καταιγίδες. Σύντομα, νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως στο νότιο/νοτιοανατολικό 1/2 της οροσειράς του Τροόδους και σε νότια/νοτιοανατολικά τμήματα του νησιού και αναμένονται τοπικές βροχές/καταιγίδες. Κάποιες καταιγίδες πιθανόν να είναι έντονες και να συνοδεύονται από χαλάζι. Τα όποια φαινόμενα στην περιοχή του Τροόδους θα είναι αρχικά υπό την μορφή χιονιού ενώ αργότερα, τα όποια φαινόμενα θα είναι υπό την μορφή βροχής/χιονόνερου. Κατά τις βραδινές ώρες, ο καιρός θα καταστεί προοδευτικά κυρίως αίθριος. Η πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται από 25-50% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 21 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 20-22 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

invito

Την Mεγάλη Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα, νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά ενώ την ίδια ώρα θα αρχίσουν να παρατηρούνται και υψηλές νεφώσεις, με την πιθανότητα βροχής να βρίσκεται στο 0% στις πλείστες περιοχές εκτός από το Τρόοδος (1900 μέτρα) όπου η πιθανότητα βροχής ανέρχεται στο 10%. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα έως λίγο πιο κάτω, φτάνοντας γύρω στους 23 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 20-22 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, φαίνονται καλές καιρικές συνθήκες με αυξημένη ηλιοφάνεια αλλά και κάποια διαστήματα υψηλών κυρίως νεφώσεων. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο κατά το διήμερο, για να κυμανθεί μέχρι το Πάσχα λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Στις αρχές μέχρι και τα μέσα της νέας εβδομάδας, δεν φαίνεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα κάποια αλλαγή στο καιρικό σκηνικό με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και διαστήματα υψηλών κυρίως νεφώσεων. Η θερμοκρασία δεν φαίνεται να σημειώνει γενικά αξιόλογη μεταβολή.

Όσον αφορά τους ανέμους, αυτοί θα πνέουν αύριο Μ. Τρίτη αρχικά δυτικοί έως βορειοδυτικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς έως νοτιοδυτικούς, εντάσεως 3-4 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ ενώ στα νότια/νοτιοανατολικά παράλια θα πνέουν εντάσεως 4-5 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ το απόγευμα. Την Μ. Τετάρτη, οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 2-3 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς έως νοτιοδυτικούς, εντάσεως 3-4 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ και παροδικά κυρίως στα νοτιοανατολικά παράλια τα 6 μποφόρ το απόγευμα. Την Μ. Πέμπτη, οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί, εντάσεως 3-4 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ και παροδικά στα νότια/νοτιοανατολικά παράλια τα 6 μποφόρ. Την Μ. Παρασκευή, οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 1-2 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά σε νοτιοδυτικούς έως νοτιοανατολικούς, εντάσεως 2-3 μποφόρ. Το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, φαίνεται πως θα παραμείνουν εξασθενημένοι οι άνεμοι και θα πνέουν στις πλείστες περιοχές κυρίως από ανατολικές κατευθύνσεις. Την Δευτέρα του Πάσχα φαίνεται πρόσκαιρη στροφή των ανέμων από δυτικές κατευθύνσεις ενώ από την Τρίτη του Πάσχα φαίνεται νέα στροφή των ανέμων από ανατολικές κατευθύνσεις.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Πόλη Χρυσοχούς

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την ανανεωμένη 10ήμερη πρόγνωση του Kitasweather για την Πάφο.

Στις 10ήμερες προγνώσεις στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι κυρίως από αύριο βράδυ μέχρι και το απόγευμα της Μ. Πέμπτης αναμένεται άστατος καιρός με κατά περιόδους και κατά τόπους βροχές/καταιγίδες αλλά και χιόνια στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση αύριο Μ. Τρίτη και περαιτέρω πτώση την Μ. Τετάρτη, για να κυμανθεί σε επίπεδα πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή ενώ άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται την Μ. Πέμπτη, παραμένοντας ωστόσο και πάλι σε επίπεδα κάτω της κανονικής. Από την Μ. Παρασκευή μέχρι και περίπου τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, φαίνεται πως θα επικρατούν καλές καιρικές συνθήκες ενώ παράλληλα αναμένεται σταδιακή αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας, η οποία από το Πάσχα και στις αρχές της νέας εβδομάδας φαίνεται πως θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή.

Αύριο Μεγάλη Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά στις πλείστες περιοχές κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες θα είναι πιο αυξημένες στο δυτικό 1/3 του νησιού. Το μεσημέρι και το απόγευμα, νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ορεινά/ημιορεινά, εσωτερικό και ανατολικά και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Μεμονωμένη βροχή δεν αποκλείεται και σε δυτικά τμήματα του νησιού κυρίως από το απόγευμα. Κατά τις βραδινές ώρες, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος ενώ παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στο δυτικό 1/3 του νησιού αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Προοδευτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και αναμένονται τοπικές βροχές/καταιγίδες στο δυτικό 1/2 του νησιού και παράλια, ενώ τα φαινόμενα θα είναι πιο μεμονωμένα στις υπόλοιπες περιοχές. Κάποιες καταιγίδες θα είναι έντονες και πολύ πιθανόν να συνοδεύονται από χαλάζι. Τα φαινόμενα στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα είναι υπό την μορφή χιονιού. Η πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται από 20-40% (αναλόγως περιοχής) ενώ το βράδυ, η πιθανότητα βροχής αυξάνεται και κυμαίνεται από 25-80% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 20-22 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την Μεγάλη Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά στις πλείστες περιοχές μερικώς συννεφιασμένος ενώ τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στο δυτικό 1/2 του νησιού και βορειοανατολικά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές/καταιγίδες. Σύντομα, νεφώσεις θα αρχίσουν να αναπτύσσονται κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά, εσωτερικό και ανατολικό/νοτιοανατολικό 1/2 του νησιού και αναμένονται βροχές/καταιγίδες σε αρκετές περιοχές. Κάποιες καταιγίδες θα είναι έντονες και πολύ πιθανόν να συνοδεύονται από χαλάζι. Στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα χιονίζει κατά διαστήματα και αναμένεται ελαφριά χιονόστρωση. Σε περίπτωση όμως που οι υψηλότερες κορυφές του Τροόδους επηρεαστούν από επίκεντρο καταιγίδας, η χιονόπτωση θα είναι πυκνή και αναμένεται πιο αξιόλογη χιονόστρωση. Κατά τις βραδινές ώρες, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος ενώ τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά, βόρεια και βορειοανατολικά τμήματα του νησιού αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Μετά τα μεσάνυχτα, οι νεφώσεις θα αυξηθούν περαιτέρω κυρίως στο δυτικό 1/2 του νησιού και βόρεια και αναμένονται τοπικές βροχές/καταιγίδες ενώ μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα δεν αποκλείεται και σε άλλη περιοχή και κυρίως κοντά στα παράλια. Τα όποια φαινόμενα στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα είναι υπό την μορφή χιονιού. Η πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται από 50-90% (αναλόγως περιοχής) ενώ το βράδυ, η πιθανότητα βροχής κυμαίνεται από 25-70% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, για να κυμανθεί γύρω στους 4-7 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 19 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 18-20 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την Μεγάλη Πέμπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά στις πλείστες περιοχές μερικώς συννεφιασμένος ενώ παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στο δυτικό 1/2 του νησιού και βόρεια αναμένεται να συνεχίσουν να δίνουν μεμονωμένες βροχές/καταιγίδες. Σύντομα, νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως στο νότιο/νοτιοανατολικό 1/2 της οροσειράς του Τροόδους και σε νότια/νοτιοανατολικά τμήματα του νησιού και αναμένονται τοπικές βροχές/καταιγίδες. Κάποιες καταιγίδες πιθανόν να είναι έντονες και να συνοδεύονται από χαλάζι. Τα όποια φαινόμενα στην περιοχή του Τροόδους θα είναι αρχικά υπό την μορφή χιονιού ενώ αργότερα, τα όποια φαινόμενα θα είναι υπό την μορφή βροχής/χιονόνερου. Κατά τις βραδινές ώρες, ο καιρός θα καταστεί προοδευτικά κυρίως αίθριος. Η πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται από 25-50% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 21 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 20-22 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την Mεγάλη Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα, νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά ενώ την ίδια ώρα θα αρχίσουν να παρατηρούνται και υψηλές νεφώσεις, με την πιθανότητα βροχής να βρίσκεται στο 0% στις πλείστες περιοχές εκτός από το Τρόοδος (1900 μέτρα) όπου η πιθανότητα βροχής ανέρχεται στο 10%. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα έως λίγο πιο κάτω, φτάνοντας γύρω στους 23 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 20-22 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, φαίνονται καλές καιρικές συνθήκες με αυξημένη ηλιοφάνεια αλλά και κάποια διαστήματα υψηλών κυρίως νεφώσεων. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο κατά το διήμερο, για να κυμανθεί μέχρι το Πάσχα λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Στις αρχές μέχρι και τα μέσα της νέας εβδομάδας, δεν φαίνεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα κάποια αλλαγή στο καιρικό σκηνικό με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και διαστήματα υψηλών κυρίως νεφώσεων. Η θερμοκρασία δεν φαίνεται να σημειώνει γενικά αξιόλογη μεταβολή.

Όσον αφορά τους ανέμους, αυτοί θα πνέουν αύριο Μ. Τρίτη αρχικά δυτικοί έως βορειοδυτικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς έως νοτιοδυτικούς, εντάσεως 3-4 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ ενώ στα νότια/νοτιοανατολικά παράλια θα πνέουν εντάσεως 4-5 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ το απόγευμα. Την Μ. Τετάρτη, οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 2-3 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς έως νοτιοδυτικούς, εντάσεως 3-4 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ και παροδικά κυρίως στα νοτιοανατολικά παράλια τα 6 μποφόρ το απόγευμα. Την Μ. Πέμπτη, οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί, εντάσεως 3-4 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ και παροδικά στα νότια/νοτιοανατολικά παράλια τα 6 μποφόρ. Την Μ. Παρασκευή, οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 1-2 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά σε νοτιοδυτικούς έως νοτιοανατολικούς, εντάσεως 2-3 μποφόρ. Το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, φαίνεται πως θα παραμείνουν εξασθενημένοι οι άνεμοι και θα πνέουν στις πλείστες περιοχές κυρίως από ανατολικές κατευθύνσεις. Την Δευτέρα του Πάσχα φαίνεται πρόσκαιρη στροφή των ανέμων από δυτικές κατευθύνσεις ενώ από την Τρίτη του Πάσχα φαίνεται νέα στροφή των ανέμων από ανατολικές κατευθύνσεις.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Πόλη Χρυσοχούς

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την ανανεωμένη 10ήμερη πρόγνωση του Kitasweather για την Πάφο.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Ροή ειδήσεων

Άκρως καλοκαιρινές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με σκόνη στα μέσα της νέας εβδομάδας

Στις 10ήμερες προγνώσεις στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι για το επόμενο δεκαήμερο θα επικρατούν ως επί το πλείστον καλές...