Έκτακτη καιρική ενημέρωση – Έντονες καταιγίδες εισέρχονται στο νησί

Ενημέρωση (22:20):

Μετά από ένα διάλειμμα από φαινόμενα, αναμένεται και πάλι το νησί μας να αρχίσει να επηρεάζεται από τοπικές βροχές/καταιγίδες.

Όπως βλέπετε στην πιο κάτω δορυφορική εικόνα, ο Θησέας έχει κινηθεί νοτιότερα αλλά συνεχίζουν να μας επηρεάζουν οι εξωτερικές ζώνες από καταιγίδες περιμετρικά αυτού.

Σύμφωνα με την εικόνα του ραντάρ, καταιγίδες αναμένεται να αρχίσουν να επηρεάζουν περιοχές μεταξύ των επαρχιών Λεμεσού – Λάρνακας γύρω στις 22:30 και πιο συγκεκριμένα περιοχές μεταξύ Λάρνακας – Μαζωτού.

Ραντάρ τμήματος Μετεωρολογίας

Στις εικόνες του ραντάρ διακρίνεται bow echo (ηχώ τόξου), κάτι το οποίο σημαίνει πως οι καταιγίδες συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους.

Hλεκτρικές εκκενώσεις

Για το αναλυτικό δελτίο καιρού πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Συνεχίζει για ακόμη περίπου ένα 24ωρο ο Θησέας

Για την κίτρινη προειδοποίηση πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Νέα προειδοποίηση από Kitasweather – Υποβάθμιση σε κίτρινη

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά πόλη ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain) την εβδομάδα που μας έρχεται. Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

- Advertisement -

Ροή ειδήσεων

Υπερκαλύφθηκε η μέση βροχόπτωση Νοεμβρίου – Δείτε τις 2 ακραίες αποκλίσεις

Μετά τις βροχές που επηρέασαν που επηρέασαν τις πλείστες περιοχές του νησιού το τελευταίο 24ωρο, το ποσοστό μέσης βροχόπτωσης...

Διάσπαρτες και πρόσκαιρες βροχές/καταιγίδες κατά περιόδους τις επόμενες ημέρες

Σφήνα ύφεσης και αβαθές χαμηλό στην επιφάνεια στα παράλια της Αιγύπτου επηρεάζουν την περιοχή μας σήμερα Τρίτη, με αποτέλεσμα τις ασταθείς καιρικές συνθήκες να...

Τοπικές και πρόσκαιρες βροχές/καταιγίδες τις επόμενες ημέρες – Ανανεωμένες προγνώσεις

Οι προγνώσεις στις Τοποθεσίες μόλις έχουν ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών. Στις τοποθεσίες θα...

Κανονική θα κλείσει η μέση βροχόπτωση Νοεμβρίου – Μικρές εισροές στα φράγματα

Μετά τις βροχές που επηρέασαν το προηγούμενο τριήμερο κυρίως ανατολικά τμήματα του νησιού, αλλά και μετά τις βροχές που σημειώθηκαν σε αρκετές περιοχές του...

Έρχεται νέος γύρος βροχών/καταιγίδων από τα δυτικά – Καιρική ενημέρωση (08:15)

Οι βροχές/καταιγίδες που επηρέασαν το νησί τις αυγινές ώρες από τα δυτικά έχουν κινηθεί ανατολικά, επηρεάζοντας το μεγαλύτερο μέρος του νησιού και αυτή την...
- Advertisement -