Έκτακτο δελτίο καιρού – Πολύ ισχυρές καταιγίδες σε εξέλιξη

Εδώ και μισή ώρα περίπου, άρχισαν να εκδηλώνονται βροχές/καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια τμήματα της οροσειράς του Τροόδους και σε εσωτερικά τμήματα της επαρχίας Λευκωσίας.

Οι καταιγίδες τοπικά είναι πολύ ισχυρές, με μεγάλου διαμετρήματος χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Οι καταιγίδες ακολουθούν βόρεια-βορειοανατολική πορεία και αναμένεται να επηρεάσουν αρκετά τμήματα της πόλης της Λευκωσίας ή και όλη.

Σε περιοχές όπου εκδηλώνονται καταιγίδες, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και υπάρχει αυξημένη πιθανότητα πρόκλησης προβλημάτων και τοπικών πλημμύρων.

Κάτω από την πρόγνωση της κάθε πόλης στα Locations, μπορείτε να βλέπετε μέσα από τις εικόνες του ραντάρ τις περιοχές που δέχονται καταιγίδες, την ένταση αλλά και την κίνησή τους.

Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις περιοχές με τους έντονους χρωματισμούς (κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο και ροζ).

Οι καταιγίδες εκδηλώνονται βάσει του χάρτη που σας παρουσιάσαμε στο αναλυτικό μας δελτίο -όπως βλέπετε στην πιο κάτω εικόνα- και μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό δελτίο καιρού εδώ.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

- Advertisement -

Ροή ειδήσεων

Κίτρινη προειδοποίηση από Kitasweather για τοπικά έντονες καταιγίδες με χαλάζι στο ανατολικό μισό του νησιού

Αρκετές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν διάφορες περιοχές, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Ο κύριος κίνδυνος κατά την περίοδο...

Toπικές βροχές το επόμενο διήμερο – Με περισσότερες βροχές φαίνεται να μας υποδέχεται ο Δεκέμβριος

Οι προγνώσεις στις Τοποθεσίες μόλις έχουν ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών. Στις τοποθεσίες θα...

Ξεπέρασε το 200% η βροχόπτωση στο Φρέναρος – Στα κανονικά θα κλείσει η μέση βροχόπτωση Νοεμβρίου

Μετά τις τοπικές που επηρέασαν χθες Τετάρτη το νησί, το ποσοστό μέσης βροχόπτωσης για το μήνα Νοέμβριο ανέβηκε στο 84% από το 81% που...

Ασταθείς καιρικές συνθήκες με τοπικές βροχές/καταιγίδες κατά περιόδους μέχρι το Σάββατο

Σφήνα ύφεσης με τάση αποκοπής και αβαθές χαμηλό στην επιφάνεια επηρεάζουν την περιοχή μας, με αποτέλεσμα τις κατά τόπους και κατά περιόδους βροχές/καταιγίδες μέχρι...

Συννεφιασμένος και σχετικά ψυχρός ο καιρός σήμερα με τοπικές ελαφριές βροχές το απόγευμα

Σφήνα ύφεσης πλανητικής κλίμακας από την βορειοανατολική Ευρώπη και πιο ψυχρές αέριες μάζες έχουν κατηφορίσει στην περιοχή μας ενώ προοδευτικά αναμένεται η δημιουργία κλειστού...
- Advertisement -