Μεγάλα ύψη βροχής θα φέρει η “Carmel” – Μειώνονται οι πιθανότητες βροχής στο 2ο μισό της πρόγνωσης

Στις προγνώσεις στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι κυρίως από αύριο βράδυ μέχρι και τη Δευτέρα, η περιοχή μας θα επηρεάζεται από το βαρομετρικό χαμηλό “Carmel”, όπου και αναμένονται παγκύπριες βροχές, καταιγίδες, ισχυροί έως σφοδροί άνεμοι αλλά και χιόνια στο Τρόοδος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Κυριακή και μη αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα, όπου και θα κυμαίνεται σε επίπεδα πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή. Την Τρίτη, νέα αλλά πολύ πρόσκαιρη και πιο αδύναμη διαταραχή θα επηρεάσει την περιοχή μας με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται βελτιωμένος καιρός σε όλες τις περιοχές, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση κυρίως την Τετάρτη. To τελευταίο 4ήμερο της πρόγνωσης, φαίνεται ότι διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσονται με διαστήματα αυξημένων νεφώσεων, με τη πιθανότητα βροχής να μην ξεπερνάει το 25% με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ενώ η θερμοκρασία φαίνεται πως θα σημειώσει σταδιακή μικρή άνοδο.

Aύριο Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1600 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με πιθανές ελαφριές χιονοστρώσεις από τα περίπου 1700 μέτρα και άνω. Σταδιακά από το απόγευμα και κυρίως κατά το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος έως συννεφιασμένος με κατά διαστήματα βροχές, ενώ αναμένονται και καταιγίδες κυρίως μετά τα μεσάνυχτα. Τα φαινόμενα κυρίως μετά τα μεσάνυχτα θα είναι κατά τόπους έντονα και παρατεταμένα κυρίως στα νότιο μισό του νησιού και δυτικά/βορειοδυτικά. Τα νότια/νοτιοδυτικά 2/3 της οροσειράς του Τροόδους θα ευνοηθούν και από ορογραφικές βροχές. Κάποιες καταιγίδες θα είναι έντονες και θα συνοδεύονται από χαλάζι και ριπαίους ανέμους. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1650 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις από τα περίπου 1700 μέτρα και άνω ενώ σε περίπτωση που παρατηρηθεί καταιγίδα, χιονοπτώσεις/χιονοστρώσεις πιθανόν να παρατηρηθούν πρόσκαιρα έως και 50-100 μέτρα πιο κάτω από αυτά που προαναφέραμε. Οι χιονοπτώσεις θα είναι πυκνές κατά διαστήματα. Στα ορεινά/ημιορεινά θα παρατηρείται ομίχλη, η οποία κατά διαστήματα θα είναι πυκνή. Η πιθανότητα βροχής για αύριο Σάββατο κυμαίνεται από 80-100%(αναλόγως περιοχής), με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να συγκεντρώνονται για τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 18 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 17-19 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στον 1 βαθμό Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος έως συννεφιασμένος με παγκύπριες βροχές/καταιγίδες κατά περιόδους. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα και παρατεταμένα κυρίως στο νοτιοδυτικό 1/2 του νησιού και ορεινά/ημιορεινά. Κάποιες καταιγίδες θα είναι έντονες και θα συνοδεύονται από χαλάζι και ριπαίους ανέμους. Τα νότια/νοτιοδυτικά 2/3 της οροσειράς του Τροόδους θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από ορογραφικές βροχές, όπου και αναμένονται ιδιαίτερα υψηλά ύψη βροχής (κάτι που φαίνεται και από την πρόγνωση του Τροόδους). Στα ορεινά/ημιορεινά θα παρατηρείται ομίχλη, η οποία κατά διαστήματα θα είναι πυκνή. Κατά τις βραδινές ώρες, τα φαινόμενα από τα περίπου 1600 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις από τα περίπου 1650 μέτρα και άνω ενώ σε περίπτωση που παρατηρηθεί καταιγίδα, χιονοπτώσεις/χιονοστρώσεις πιθανόν να παρατηρηθούν πρόσκαιρα έως και 50-100 μέτρα πιο κάτω από αυτά που προαναφέραμε. Οι χιονοπτώσεις θα είναι πυκνές κατά διαστήματα. Η πιθανότητα βροχής για την Κυριακή βρίσκεται στο 100% σε όλες τις περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 15 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 14-16 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στον 1 βαθμό Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

invito

Την Δευτέρα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος έως συννεφιασμένος με κατά διαστήματα βροχές/καταιγίδες. Κάποιες καταιγίδες θα είναι έντονες και θα συνοδεύονται από χαλάζι και ριπαίους ανέμους. Το νοτιοδυτικό 1/2 της οροσειράς του Τροόδους θα ευνοηθεί αρχικά από ορογραφικές βροχές. Κατά το δεύτερο μισό της τα φαινόμενα θα αρχίσουν να γίνονται πιο τοπικά ενώ τα δυτικά τμήματα της οροσειράς του Τροόδους θα ευνοηθούν από ορογραφικές βροχές. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1450 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις από τα περίπου 1550 μέτρα και άνω ενώ σε περίπτωση που παρατηρηθεί καταιγίδα, χιονοπτώσεις/χιονοστρώσεις πιθανόν να παρατηρηθούν πρόσκαιρα έως και 50-100 μέτρα πιο κάτω από αυτά που προαναφέραμε. Στα ορεινά/ημιορεινά θα παρατηρείται ομίχλη, η οποία κατά διαστήματα θα είναι πυκνή. Κατά τις βραδινές ώρες, ο καιρός θα καταστεί στις πλείστες περιοχές κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά, βόρεια και δυτικό 1/2 της οροσειράς του Τροόδους αναμένεται να δώσουν ακόμα λίγες τοπικές βροχές. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1450 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις από τα περίπου 1550 μέτρα και άνω. Η πιθανότητα βροχής για την Δευτέρα βρίσκεται και πάλι στο 100%. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 14 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 15-17 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους -1 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα), όπου θα επικρατεί παγετός.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος χωρίς να αποκλείονται λίγες μεμονωμένες βροχές. Κατά το δεύτερο μισό της ημέρας οι νεφώσεις θα αυξηθούν περαιτέρω και αναμένονται βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1650 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις από τα περίπου 1750 μέτρα και άνω. Η πιθανότητα βροχής για την Τρίτη κυμαίνεται από 60-80% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις ενώ η πιθανότητα βροχής πέφτει αισθητά και κυμαίνεται από 10-25% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τετάρτη και μικρή άνοδο την Πέμπτη, όπου και θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Το τελευταίο 4ήμερο της πρόγνωσης (στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η παραμονή και ημέρα Χριστουγέννων), φαίνεται πως αναμένονται διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και διαστήματα με αυξημένες νεφώσεις, ενώ η πιθανότητα βροχής κυμαίνεται γύρω στο 20-25% (αναλόγως περιοχής και ημέρας). Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή μικρή άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Όσον αφορά τους ανέμους, αυτοί θα πνέουν αύριο Σάββατο δυτικοί έως νοτιοδυτικοί, εντάσεως 3-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά στα παράλια και προσήνεμα ορεινά/ημιορεινά τα 5 μποφόρ. Την Κυριακή, ισχυρό έως σφοδρό νότιο/νοτιοδυτικό ρεύμα αέρα θα επηρεάσει την περιοχή μας, εντάσεως 4-5 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 6 μποφόρ ενώ στα παράλια και προσήνεμα ορεινά/ημιορεινά θα πνέουν εντάσεως 5-6 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ και παροδικά τα 8 μποφόρ. Παρόμοιες εντάσεις ανέμων αναμένονται και κατά τη Δευτέρα, οι οποίοι όμως θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές κατευθύνσεις. Σταδιακή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από την Τρίτη, οι οποίοι θα πνέουν εντάσεως 3-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ και παροδικά στα δυτικά τα 6 μποφόρ ενώ περαιτέρω εξασθένηση των ανέμων αναμένεται την Τετάρτη/Πέμπτη. Από την Παρασκευή (παραμονή Χριστουγέννω) και μέχρι το τέλος της πρόγνωσης, οι άνεμοι φαίνεται πως θα στραφούν από ανατολικές/νοτιοανατολικές κατευθύνσεις, εντάσεως 2-4 μποφόρ.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Πόλη Χρυσοχούς

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την ανανεωμένη 10ήμερη πρόγνωση του Kitasweather για την πόλη της Λεμεσού.

Στις προγνώσεις στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι κυρίως από αύριο βράδυ μέχρι και τη Δευτέρα, η περιοχή μας θα επηρεάζεται από το βαρομετρικό χαμηλό “Carmel”, όπου και αναμένονται παγκύπριες βροχές, καταιγίδες, ισχυροί έως σφοδροί άνεμοι αλλά και χιόνια στο Τρόοδος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Κυριακή και μη αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα, όπου και θα κυμαίνεται σε επίπεδα πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή. Την Τρίτη, νέα αλλά πολύ πρόσκαιρη και πιο αδύναμη διαταραχή θα επηρεάσει την περιοχή μας με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται βελτιωμένος καιρός σε όλες τις περιοχές, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση κυρίως την Τετάρτη. To τελευταίο 4ήμερο της πρόγνωσης, φαίνεται ότι διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσονται με διαστήματα αυξημένων νεφώσεων, με τη πιθανότητα βροχής να μην ξεπερνάει το 25% με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ενώ η θερμοκρασία φαίνεται πως θα σημειώσει σταδιακή μικρή άνοδο.

Aύριο Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1600 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με πιθανές ελαφριές χιονοστρώσεις από τα περίπου 1700 μέτρα και άνω. Σταδιακά από το απόγευμα και κυρίως κατά το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος έως συννεφιασμένος με κατά διαστήματα βροχές, ενώ αναμένονται και καταιγίδες κυρίως μετά τα μεσάνυχτα. Τα φαινόμενα κυρίως μετά τα μεσάνυχτα θα είναι κατά τόπους έντονα και παρατεταμένα κυρίως στα νότιο μισό του νησιού και δυτικά/βορειοδυτικά. Τα νότια/νοτιοδυτικά 2/3 της οροσειράς του Τροόδους θα ευνοηθούν και από ορογραφικές βροχές. Κάποιες καταιγίδες θα είναι έντονες και θα συνοδεύονται από χαλάζι και ριπαίους ανέμους. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1650 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις από τα περίπου 1700 μέτρα και άνω ενώ σε περίπτωση που παρατηρηθεί καταιγίδα, χιονοπτώσεις/χιονοστρώσεις πιθανόν να παρατηρηθούν πρόσκαιρα έως και 50-100 μέτρα πιο κάτω από αυτά που προαναφέραμε. Οι χιονοπτώσεις θα είναι πυκνές κατά διαστήματα. Στα ορεινά/ημιορεινά θα παρατηρείται ομίχλη, η οποία κατά διαστήματα θα είναι πυκνή. Η πιθανότητα βροχής για αύριο Σάββατο κυμαίνεται από 80-100%(αναλόγως περιοχής), με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να συγκεντρώνονται για τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 18 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 17-19 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στον 1 βαθμό Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος έως συννεφιασμένος με παγκύπριες βροχές/καταιγίδες κατά περιόδους. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα και παρατεταμένα κυρίως στο νοτιοδυτικό 1/2 του νησιού και ορεινά/ημιορεινά. Κάποιες καταιγίδες θα είναι έντονες και θα συνοδεύονται από χαλάζι και ριπαίους ανέμους. Τα νότια/νοτιοδυτικά 2/3 της οροσειράς του Τροόδους θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από ορογραφικές βροχές, όπου και αναμένονται ιδιαίτερα υψηλά ύψη βροχής (κάτι που φαίνεται και από την πρόγνωση του Τροόδους). Στα ορεινά/ημιορεινά θα παρατηρείται ομίχλη, η οποία κατά διαστήματα θα είναι πυκνή. Κατά τις βραδινές ώρες, τα φαινόμενα από τα περίπου 1600 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις από τα περίπου 1650 μέτρα και άνω ενώ σε περίπτωση που παρατηρηθεί καταιγίδα, χιονοπτώσεις/χιονοστρώσεις πιθανόν να παρατηρηθούν πρόσκαιρα έως και 50-100 μέτρα πιο κάτω από αυτά που προαναφέραμε. Οι χιονοπτώσεις θα είναι πυκνές κατά διαστήματα. Η πιθανότητα βροχής για την Κυριακή βρίσκεται στο 100% σε όλες τις περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 15 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 14-16 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στον 1 βαθμό Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την Δευτέρα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος έως συννεφιασμένος με κατά διαστήματα βροχές/καταιγίδες. Κάποιες καταιγίδες θα είναι έντονες και θα συνοδεύονται από χαλάζι και ριπαίους ανέμους. Το νοτιοδυτικό 1/2 της οροσειράς του Τροόδους θα ευνοηθεί αρχικά από ορογραφικές βροχές. Κατά το δεύτερο μισό της τα φαινόμενα θα αρχίσουν να γίνονται πιο τοπικά ενώ τα δυτικά τμήματα της οροσειράς του Τροόδους θα ευνοηθούν από ορογραφικές βροχές. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1450 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις από τα περίπου 1550 μέτρα και άνω ενώ σε περίπτωση που παρατηρηθεί καταιγίδα, χιονοπτώσεις/χιονοστρώσεις πιθανόν να παρατηρηθούν πρόσκαιρα έως και 50-100 μέτρα πιο κάτω από αυτά που προαναφέραμε. Στα ορεινά/ημιορεινά θα παρατηρείται ομίχλη, η οποία κατά διαστήματα θα είναι πυκνή. Κατά τις βραδινές ώρες, ο καιρός θα καταστεί στις πλείστες περιοχές κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά, βόρεια και δυτικό 1/2 της οροσειράς του Τροόδους αναμένεται να δώσουν ακόμα λίγες τοπικές βροχές. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1450 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις από τα περίπου 1550 μέτρα και άνω. Η πιθανότητα βροχής για την Δευτέρα βρίσκεται και πάλι στο 100%. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 14 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 15-17 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους -1 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα), όπου θα επικρατεί παγετός.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος χωρίς να αποκλείονται λίγες μεμονωμένες βροχές. Κατά το δεύτερο μισό της ημέρας οι νεφώσεις θα αυξηθούν περαιτέρω και αναμένονται βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1650 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις από τα περίπου 1750 μέτρα και άνω. Η πιθανότητα βροχής για την Τρίτη κυμαίνεται από 60-80% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις ενώ η πιθανότητα βροχής πέφτει αισθητά και κυμαίνεται από 10-25% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τετάρτη και μικρή άνοδο την Πέμπτη, όπου και θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Το τελευταίο 4ήμερο της πρόγνωσης (στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η παραμονή και ημέρα Χριστουγέννων), φαίνεται πως αναμένονται διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και διαστήματα με αυξημένες νεφώσεις, ενώ η πιθανότητα βροχής κυμαίνεται γύρω στο 20-25% (αναλόγως περιοχής και ημέρας). Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή μικρή άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Όσον αφορά τους ανέμους, αυτοί θα πνέουν αύριο Σάββατο δυτικοί έως νοτιοδυτικοί, εντάσεως 3-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά στα παράλια και προσήνεμα ορεινά/ημιορεινά τα 5 μποφόρ. Την Κυριακή, ισχυρό έως σφοδρό νότιο/νοτιοδυτικό ρεύμα αέρα θα επηρεάσει την περιοχή μας, εντάσεως 4-5 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 6 μποφόρ ενώ στα παράλια και προσήνεμα ορεινά/ημιορεινά θα πνέουν εντάσεως 5-6 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ και παροδικά τα 8 μποφόρ. Παρόμοιες εντάσεις ανέμων αναμένονται και κατά τη Δευτέρα, οι οποίοι όμως θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές κατευθύνσεις. Σταδιακή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από την Τρίτη, οι οποίοι θα πνέουν εντάσεως 3-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ και παροδικά στα δυτικά τα 6 μποφόρ ενώ περαιτέρω εξασθένηση των ανέμων αναμένεται την Τετάρτη/Πέμπτη. Από την Παρασκευή (παραμονή Χριστουγέννω) και μέχρι το τέλος της πρόγνωσης, οι άνεμοι φαίνεται πως θα στραφούν από ανατολικές/νοτιοανατολικές κατευθύνσεις, εντάσεως 2-4 μποφόρ.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Πόλη Χρυσοχούς

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την ανανεωμένη 10ήμερη πρόγνωση του Kitasweather για την πόλη της Λεμεσού.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Ροή ειδήσεων

Εξαιρετικά θερμό για την εποχή το τριήμερο της Πρωταπριλιάς με 30άρια+ και σκόνη

Με θερμοκρασίες αρκετά πάνω της κανονικής θα κυλήσει το υπόλοιπο της εβδομάδας στην περιοχή μας αλλά και τουλάχιστον μέχρι...