Μετά τις θερμές αέριες μάζες έρχεται αισθητή πτώση θερμοκρασίας και αυξημένες πιθανότητες βροχών

Οι Τοποθεσίες έχουν μόλις ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών.

Στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι αύριο Kυριακή, αναμένεται μια ιδιαίτερα θερμή ημέρα με αυξημένη σκόνη, ισχυρούς ανατολικούς ανέμους και αυξημένη νεφοκάλυψη ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα να παρατηρηθούν τοπικά σταγόνες λάσπης.

Την Δευτέρα, η περιοχή μας θα επηρεάζεται από ενισχυμένο, δροσερό δυτικό ρεύμα αέρα, το οποίο προοδευτικά εκτοπίζει τις πολύ θερμές αέριες μάζες, αλλά και την σκόνη από την περιοχή μας ενώ συνεχίζουν οι μικρές πιθανότητες τοπικών σταγόνων λάσπης ή ελαφριών λασποβροχών.

Από την Τρίτη μέχρι και το τέλος της πρόγνωσης, παρουσιάζονται πιθανότητες βροχών/καταιγίδων, οι οποίες είναι πιο αυξημένες στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Οι μεγαλύτερες πιθανότητες συγκεντρώνονται στην περιοχή του Τροόδους και γενικότερα στα ορεινά/ημιορεινά, με χαμηλότερες πιθανότητες στις υπόλοιπες περιοχές. Καθώς θα πλησιάζουν οι ημέρες και θα είναι πιο ξεκάθαρο ποιες περιοχές και πόσες βροχές θα σημειωθούν, οι προγνώσεις θα προσαρμόζονται ανάλογα.

Επίσης κυρίως κατά τις βραδυνές ώρες (από την Τρίτη μέχρι και την Παρασκευή) ίσως παρατηρηθεί χιονόνερο ή/και παροδική χιονόπτωση στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Να σημειώσουμε ότι από την Τρίτη μέχρι και το τέλος της πρόγνωσης δεν φαίνεται κάποιο νέο επεισόδιο σκόνης.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την πρόγνωση του Kitasweather για το Τρόοδος (1900 μέτρα).

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

- Advertisement -

Ροή ειδήσεων

Άστατος καιρός το επόμενο 2ήμερο – Ακολουθεί άνοδος θερμοκρασίας και πιθανότητα σκόνης

Οι προγνώσεις στις Τοποθεσίες μόλις έχουν ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες...

Καιρική ενημέρωση (15:00) – Tοπικά έντονες καταιγίδες σε εξέλιξη

Αύξηση των νεφώσεων παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο νησί, όπως μπορείτε να δείτε στην πιο κάτω δορυφορική εικόνα. Ήδη τοπικές βροχές/καταιγίδες έχουν αρχίσει να...

Δείτε τις μετρήσεις βροχόπτωσης του τελευταίου 48ώρου – Πληρότητα φραγμάτων

Μετά τις τοπικές βροχές/καταιγίδες που επηρέασαν που επηρέασαν το νησί την Τρίτη και Τετάρτη, το ποσοστό μέσης βροχόπτωσης για το μήνα Δεκέμβριο ανέβηκε στο...

Συνεχίζουν οι τοπικές βροχές/καταιγίδες κατά περιόδους μέχρι το Σάββατο

Συνεχίζει ο άστατος καιρός με τοπικές βροχές/καταιγίδες κατά περιόδους μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου. Πιο γενικευμένα θα είναι τα φαινόμενα κατά την Παρασκευή και...

Ανακοίνωση ΣΑΛΑ (30/11/2020)

Tο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, από την Τετάρτη 2/12/2020 και ώρα 07.00 μέχρι την Πέμπτη 10/12/2020 και ώρα 16.00, θα εκτελούνται εργασίες...
- Advertisement -