Μικρά σκαμπανεβάσματα θερμοκρασίας και διαστήματα τοπικών βροχών τις επόμενες ημέρες

Στις 10ήμερες προγνώσεις στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι από αύριο το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές στην περιοχή μας ενώ και την Κυριακή αναμένεται η εκδήλωση μεμονωμένων βροχών κυρίως κατά τις μεσημβρινές/απογευματινές ώρες. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη αύριο, η οποία θα εκτοπιστεί προοδευτικά ανατολικότερα από το βράδυ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή αύριο ενώ την Κυριακή θα σημειώσει μικρή πτώση. Την νέα εβδομάδα φαίνονται μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια τις πλείστες ημέρες, ωστόσο κάποιες μικροδιαταραχές θα επηρεάζουν την περιοχή μας (αναλόγως ημέρας) και αναμένονται κυρίως τοπικού χαρακτήρα βροχές με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Παράλληλα, μέτριο έως ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα θα επηρεάσει την περιοχή μας από τα μέσα της εβδομάδας. Η θερμοκρασία θα παρουσιάζει μικρά σκαμπανεβάσματα και θα κυμαίνεται κάποιες ημέρες σε επίπεδα λίγο πάνω της κανονικής και κάποιες ημέρες σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Αύριο Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως κατά το δεύτερο μισό της ημέρας, με την πιθανότητα βροχής να βρίσκεται στο 0% σε όλες τις περιοχές το πρώτο μισό της ημέρας ενώ το δεύτερο μισό της ημέρας, η πιθανότητα βροχής κυμαίνεται από 0-20%. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, τα επίπεδα της οποίας θα είναι αυξημένα. Κατά τις βραδινές ώρες, αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα κυρίως στο δυτικό 1/2 και βόρειo 1/3 του νησιού αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας κυρίως στα δυτικά/βορειοδυτικά. Εάν παρατηρηθούν φαινόμενα από τα μεσάνυχτα και έπειτα στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα είναι υπό την μορφή χιονόνερου. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αρχικά σκόνη, η οποία προοδευτικά θα αρχίσει να υποχωρεί ανατολικότερα. Η πιθανότητα βροχής το βράδυ κυμαίνεται από 20-70% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας γύρω στους 3-6 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 21-23 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 12 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι αρχικά στις πλείστες περιοχές κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, ωστόσο παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά, βόρεια και βόρεια τμήματα του εσωτερικού πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Το μεσημέρι και το απόγευμα, θα παρατηρούνται μέσες και υψηλές νεφώσεις ενώ παράλληλα νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ορεινά/ημιορεινά και εσωτερικό και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας κυρίως σε ανατολικά/νοτιοανατολικά τμήματα της οροσειράς του Τροόδους και νότια τμήματα του εσωτερικού. Τα φαινόμενα θα ακολουθούν νότια/νοτιοανατολική πορεία και αναμένεται να επηρεάσουν και κάποια νότια/νοτιοανατολικά τμήματα του νησιού το απόγευμα. Κατά τις βραδινές ώρες, ο καιρός θα καταστεί στις πλείστες περιοχές κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, ωστόσο παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια πιθανόν να δώσουν λίγες μεμονωμένες βροχές μετά τα μεσάνυχτα. Η πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται από 25-40% (αναλόγως περιοχής) ενώ το βράδυ, η πιθανότητα βροχής κυμαίνεται από 10-20% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 20-21 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 7 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την Δευτέρα, ο καιρός θα είναι αρχικά στις πλείστες περιοχές κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, ωστόσο παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια πιθανόν να δώσουν λίγες μεμονωμένες βροχές. Το μεσημέρι και το απόγευμα, νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ορεινά/ημιορεινά και εσωτερικό και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας κυρίως σε ανατολικά/νοτιοανατολικά τμήματα της οροσειράς του Τροόδους και νότια τμήματα του εσωτερικού. Τα φαινόμενα θα ακολουθούν νότια/νοτιοανατολική πορεία και αναμένεται να επηρεάσουν και κάποια νότια/νοτιοανατολικά τμήματα του νησιού το απόγευμα. Η πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται από 25-40% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει γενικά αξιόλογη μεταβολή και θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα έως λίγο πιο πάνω, φτάνοντας γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 19-21 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 6 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

invito

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά, εσωτερικό και βόρεια. Κατά τις βραδινές ώρες, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα στα δυτικά και βόρεια. Εάν παρατηρηθούν φαινόμενα στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα είναι υπό την μορφή βροχής ή χιονόνερου. Η πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται από 0-20% (αναλόγως περιοχής) ενώ το βράδυ, η πιθανότητα βροχής κυμαίνεται από 30-60% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στο εσωτερικό και ορεινά/ημιορεινά, για να κυμανθεί γύρω στους 2-3 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 20-21 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 9 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την Τετάρτη, φαίνονται ως επί το πλείστον καλές καιρικές συνθήκες, ωστόσο κάποια μεμονωμένα φαινόμενα δεν μπορούν να αποκλειστούν το πρωί κυρίως στα δυτικά και βόρεια και το μεσημέρι/απόγευμα στα ορεινά/ημιορεινά και ανατολικότερα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στο εσωτερικό, ορεινά/ημιορεινά και δυτικά ενώ στις υπόλοιπες περιοχές δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τσικνοπέμπτη και την Παρασκευή, ακόμα υπάρχει αβεβαιότητα ως προς τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στην περιοχή μας, ωστόσο φαίνονται ασταθείς καιρικές συνθήκες με την εκδήλωση τοπικών βροχών κυρίως κατά τις μεσημβρινές/απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία φαίνεται να σημειώνει μικρή περαιτέρω πτώση.

Το τελευταίο 3ήμερο της πρόγνωσης, η πιθανότητα βροχής φαίνεται σταδιακά να μειώνεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ενώ η θερμοκρασία φαίνεται να σημειώνει σταδιακά μικρή άνοδο.

Όσον αφορά τους ανέμους, αυτοί θα πνέουν αύριο Σάββατο βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, εντάσεως 3-4 και τοπικά στα προσήνεμα έως 5 μποφόρ ενώ το απόγευμα οι άνεμοι θα στραφούν στα δυτικά σε δυτικούς έως νοτιοδυτικούς, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Την Κυριακή, οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 1-3 μποφόρ, για να στραφούν προοδευτικά στο ανατολικό 1/2 του νησιού σε βορειοανατολικούς έως νοτιοανατολικούς εντάσεως 3-4 μποφόρ ενώ στο δυτικό 1/2 του νησιού θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί έως νοτιοδυτικοί της ίδιας έντασης. Την Δευτέρα, οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 1-3 μποφόρ, για να στραφούν προοδευτικά σε βορειοδυτικούς έως νοτιοδυτικούς, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Την Τρίτη, οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 1-3 μποφόρ, για να στραφούν προοδευτικά σε νοτιοδυτικούς έως νοτιοανατολικούς, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, μέτριο έως ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα φαίνεται πως θα επηρεάσει την περιοχή μας, με σταδιακή εξασθένηση του στα τέλη της εβδομάδας και πιθανή στροφή των ανέμων από ανατολικές κατευθύνσεις στη συνέχεια.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Πόλη Χρυσοχούς

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την ανανεωμένη 10ήμερη πρόγνωση του Kitasweather για τo Τρόοδος (1900 μέτρα).

Στις 10ήμερες προγνώσεις στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι από αύριο το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές στην περιοχή μας ενώ και την Κυριακή αναμένεται η εκδήλωση μεμονωμένων βροχών κυρίως κατά τις μεσημβρινές/απογευματινές ώρες. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη αύριο, η οποία θα εκτοπιστεί προοδευτικά ανατολικότερα από το βράδυ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή αύριο ενώ την Κυριακή θα σημειώσει μικρή πτώση. Την νέα εβδομάδα φαίνονται μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια τις πλείστες ημέρες, ωστόσο κάποιες μικροδιαταραχές θα επηρεάζουν την περιοχή μας (αναλόγως ημέρας) και αναμένονται κυρίως τοπικού χαρακτήρα βροχές με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Παράλληλα, μέτριο έως ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα θα επηρεάσει την περιοχή μας από τα μέσα της εβδομάδας. Η θερμοκρασία θα παρουσιάζει μικρά σκαμπανεβάσματα και θα κυμαίνεται κάποιες ημέρες σε επίπεδα λίγο πάνω της κανονικής και κάποιες ημέρες σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Αύριο Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως κατά το δεύτερο μισό της ημέρας, με την πιθανότητα βροχής να βρίσκεται στο 0% σε όλες τις περιοχές το πρώτο μισό της ημέρας ενώ το δεύτερο μισό της ημέρας, η πιθανότητα βροχής κυμαίνεται από 0-20%. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, τα επίπεδα της οποίας θα είναι αυξημένα. Κατά τις βραδινές ώρες, αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα κυρίως στο δυτικό 1/2 και βόρειo 1/3 του νησιού αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας κυρίως στα δυτικά/βορειοδυτικά. Εάν παρατηρηθούν φαινόμενα από τα μεσάνυχτα και έπειτα στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα είναι υπό την μορφή χιονόνερου. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αρχικά σκόνη, η οποία προοδευτικά θα αρχίσει να υποχωρεί ανατολικότερα. Η πιθανότητα βροχής το βράδυ κυμαίνεται από 20-70% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας γύρω στους 3-6 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 21-23 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 12 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι αρχικά στις πλείστες περιοχές κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, ωστόσο παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά, βόρεια και βόρεια τμήματα του εσωτερικού πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Το μεσημέρι και το απόγευμα, θα παρατηρούνται μέσες και υψηλές νεφώσεις ενώ παράλληλα νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ορεινά/ημιορεινά και εσωτερικό και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας κυρίως σε ανατολικά/νοτιοανατολικά τμήματα της οροσειράς του Τροόδους και νότια τμήματα του εσωτερικού. Τα φαινόμενα θα ακολουθούν νότια/νοτιοανατολική πορεία και αναμένεται να επηρεάσουν και κάποια νότια/νοτιοανατολικά τμήματα του νησιού το απόγευμα. Κατά τις βραδινές ώρες, ο καιρός θα καταστεί στις πλείστες περιοχές κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, ωστόσο παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια πιθανόν να δώσουν λίγες μεμονωμένες βροχές μετά τα μεσάνυχτα. Η πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται από 25-40% (αναλόγως περιοχής) ενώ το βράδυ, η πιθανότητα βροχής κυμαίνεται από 10-20% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 20-21 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 7 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την Δευτέρα, ο καιρός θα είναι αρχικά στις πλείστες περιοχές κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, ωστόσο παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια πιθανόν να δώσουν λίγες μεμονωμένες βροχές. Το μεσημέρι και το απόγευμα, νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ορεινά/ημιορεινά και εσωτερικό και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας κυρίως σε ανατολικά/νοτιοανατολικά τμήματα της οροσειράς του Τροόδους και νότια τμήματα του εσωτερικού. Τα φαινόμενα θα ακολουθούν νότια/νοτιοανατολική πορεία και αναμένεται να επηρεάσουν και κάποια νότια/νοτιοανατολικά τμήματα του νησιού το απόγευμα. Η πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται από 25-40% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει γενικά αξιόλογη μεταβολή και θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα έως λίγο πιο πάνω, φτάνοντας γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 19-21 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 6 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά, εσωτερικό και βόρεια. Κατά τις βραδινές ώρες, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα στα δυτικά και βόρεια. Εάν παρατηρηθούν φαινόμενα στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα είναι υπό την μορφή βροχής ή χιονόνερου. Η πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται από 0-20% (αναλόγως περιοχής) ενώ το βράδυ, η πιθανότητα βροχής κυμαίνεται από 30-60% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στο εσωτερικό και ορεινά/ημιορεινά, για να κυμανθεί γύρω στους 2-3 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 20-21 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 9 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).

Την Τετάρτη, φαίνονται ως επί το πλείστον καλές καιρικές συνθήκες, ωστόσο κάποια μεμονωμένα φαινόμενα δεν μπορούν να αποκλειστούν το πρωί κυρίως στα δυτικά και βόρεια και το μεσημέρι/απόγευμα στα ορεινά/ημιορεινά και ανατολικότερα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στο εσωτερικό, ορεινά/ημιορεινά και δυτικά ενώ στις υπόλοιπες περιοχές δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τσικνοπέμπτη και την Παρασκευή, ακόμα υπάρχει αβεβαιότητα ως προς τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στην περιοχή μας, ωστόσο φαίνονται ασταθείς καιρικές συνθήκες με την εκδήλωση τοπικών βροχών κυρίως κατά τις μεσημβρινές/απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία φαίνεται να σημειώνει μικρή περαιτέρω πτώση.

Το τελευταίο 3ήμερο της πρόγνωσης, η πιθανότητα βροχής φαίνεται σταδιακά να μειώνεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ενώ η θερμοκρασία φαίνεται να σημειώνει σταδιακά μικρή άνοδο.

Όσον αφορά τους ανέμους, αυτοί θα πνέουν αύριο Σάββατο βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, εντάσεως 3-4 και τοπικά στα προσήνεμα έως 5 μποφόρ ενώ το απόγευμα οι άνεμοι θα στραφούν στα δυτικά σε δυτικούς έως νοτιοδυτικούς, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Την Κυριακή, οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 1-3 μποφόρ, για να στραφούν προοδευτικά στο ανατολικό 1/2 του νησιού σε βορειοανατολικούς έως νοτιοανατολικούς εντάσεως 3-4 μποφόρ ενώ στο δυτικό 1/2 του νησιού θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί έως νοτιοδυτικοί της ίδιας έντασης. Την Δευτέρα, οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 1-3 μποφόρ, για να στραφούν προοδευτικά σε βορειοδυτικούς έως νοτιοδυτικούς, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Την Τρίτη, οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 1-3 μποφόρ, για να στραφούν προοδευτικά σε νοτιοδυτικούς έως νοτιοανατολικούς, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, μέτριο έως ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα φαίνεται πως θα επηρεάσει την περιοχή μας, με σταδιακή εξασθένηση του στα τέλη της εβδομάδας και πιθανή στροφή των ανέμων από ανατολικές κατευθύνσεις στη συνέχεια.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Πόλη Χρυσοχούς

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την ανανεωμένη 10ήμερη πρόγνωση του Kitasweather για τo Τρόοδος (1900 μέτρα).

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Ροή ειδήσεων

Σταδιακή αισθητή άνοδος θερμοκρασίας από Δευτέρας – Σκαρφαλώνει γύρω στους 37-38°C ο υδράργυρος την Τετάρτη

Ψυχρό μέτωπο του βαρομετρικού χαμηλού με κέντρο την Τουρκία προσεγγίζει την περιοχή μας σήμερα Σάββατο με αποτέλεσμα την αυξημένη...