Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με κύριο χαρακτηριστικό τους ενισχυμένους ψυχρούς ανέμους

Πολύ ισχυρό, ιδιαίτερα ψυχρό βόρεια ρεύμα αέρα θα επηρεάσει πρόσκαιρα την περιοχή μας τις επόμενες ώρες ενώ από το σαββατοκύριακο αναμένεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας.

Σήμερα Πέμπτη, η περιοχή μας επηρεάστηκε από ελαφρώς θερμότερη αέρια μάζα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, όπου οι μέγιστες θερμοκρασίες κυμάνθηκαν γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα έως ελαφρώς πιο πάνω. Σταδιακά, από νωρίς απόψε, νέα πιο ψυχρή αέρια μάζα θα επηρεάσει την περιοχή μας από τα βόρεια/βορειοανατολικά ενώ ταυτόχρονα, αναμένεται σταδιακή ενίσχυση των βόρειων ανέμων. Λόγω των σφοδρών έως θυελλωδών ανέμων που αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή μας τις επόμενες ώρες, έχουμε εκδώσει κίτρινη προειδοποίηση, την οποία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Κίτρινη προειδοποίηση από KitasWeather για σφοδρούς έως θυελλώδεις ανέμους

invito

Επίσης, αναμένονται τοπικές βροχές/καταιγίδες απόψε, αρχικά από τα βόρεια, με νότια κίνηση. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά και θα επηρεάσουν κυρίως το βόρειο μισό του νησιού όπου θα είναι και πιο γενικευμένα, ενώ στο νότιο μισό τα φαινόμενα θα είναι πιο τοπικά. Οι καταιγίδες θα είναι σε κάποιες περιπτώσεις έντονες και θα συνοδεύονται από ριπαίους ανέμους και μικρού διαμετρήματος χαλάζι, με αυξημένη πιθανότητα πρόσκαιρων χαλαζοστρώσεων, κυρίως στο βόρειο 1/3 του νησιού.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα πρέπει να έχουν απομακρυνθεί στα νοτιοανατολικά και σύντομα ο καιρός θα καταστεί ηλιόλουστος αλλά με δόντια, αφού οι μέγιστες θερμοκρασίες θα κυμαίνονται 3-5 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, όπως μπορείτε να δείτε και στην πιο κάτω εικόνα.

Θερμοκρασιακή ανωμαλία στα 2 μέτρα για αύριο Παρασκευή 24/01/2020

Όσον αφορά τις χιονοπτώσεις απόψε, θα είναι αρχικά περιορισμένες στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους αλλά προοδευτικά, κατά το δεύτερο μισό της νύχτας, θα επεκταθούν τοπικά μέχρι τα 700 μέτρα περίπου. Εάν υπάρχουν ακόμη φαινόμενα τις αυγινές προς πρώτες πρωινές ώρες, ασθενείς χιονοπτώσεις ή/και παρασυρόμενες από τον άνεμο νιφάδες χιονιού μπορούν να παρατηρηθούν έως τα 400 μέτρα. Οι πιο αξιόλογες χιονοστρώσεις αναμένονται στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους αλλά και σε βόρειες πλαγιές της οροσειράς, κυρίως από τα 1000 μέτρα και άνω. Οι χιονοστρώσεις τοπικά θα φτάνουν έως τα περίπου 5-10 εκατοστά στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους και 0-7 εκατοστά από τα 1000 μέτρα και άνω. Τοπικά ελαφριές και πρόσκαιρες χιονοστρώσεις 0-3 εκατοστών, θα παρατηρηθούν μέχρι τα 500-600 μέτρα.

Να σημειώσουμε ότι τις αυγινές ώρες απόψε αναμένεται να καταγραφούν οι χαμηλότερες, μέχρι στιγμής, θερμοκρασίες αυτού του χειμώνα στα ορεινά, όπου ο υδράργυρος αναμένεται να πέσει γύρω στους -7 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα. Στις υπόλοιπες περιοχές οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές αλλά όχι χαμηλότερες από αυτές που έχουν καταγραφεί προηγούμενα βράδια. Λόγω όμως των πολύ ισχυρών έως θυελλωδών ανέμων που θα πνέουν, η αισθητή θερμοκρασία θα είναι πολύ χαμηλότερη, τόσο απόψε όσο και αύριο, κυρίως στις περιοχές όπου θα πνέουν οι ισχυρότεροι άνεμοι. Στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους, για παράδειγμα, όπου αναμένουμε την χαμηλότερη θερμοκρασία για απόψε (-7), η αισθητή θερμοκρασία (feels like) θα είναι γύρω στους -20 βαθμούς Κελσίου.

Από το σαββατοκύριακο, σφήνα έξαρσης θα επηρεάσει την περιοχή μας όπως βλέπετε στην πιο κάτω εικόνα, με κύριο χαρακτηριστικό του καιρού τις αυξημένες ώρες ηλιοφάνειας και την αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας, η οποία μέχρι την Κυριακή θα κυμανθεί πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την σφήνα ύφεσης πλανητικής κλίμακας που θα μας επηρεάσει την Παρασκευή αλλά και την σφήνα έξαρσης, η οποία θα κινηθεί προς την περιοχή μας το σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού:

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος. Προοδευτικά, οι νεφώσεις θα αυξηθούν από τα βόρεια και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές/καταιγίδες αρχικά από τα βόρεια, με νότια κίνηση. Τα φαινόμενα θα είναι πιο γενικευμένα στο βόρειο μισό του νησιού. Οι καταιγίδες θα είναι σε κάποιες περιπτώσεις έντονες και θα συνοδεύονται από ριπαίους ανέμους και μικρού διαμετρήματος χαλάζι, με αυξημένη πιθανότητα πρόσκαιρων χαλαζοστρώσεων, κυρίως στο βόρειο 1/3 του νησιού. Τα φαινόμενα αρχικά θα είναι υπό την μορφή χιονιού από τα 1500 μέτρα και άνω ενώ προοδευτικά, θα επεκταθούν τοπικά μέχρι τα 700 μέτρα περίπου. Εάν υπάρχουν ακόμη φαινόμενα τις αυγινές προς πρώτες πρωινές ώρες, ασθενείς χιονοπτώσεις ή/και παρασυρόμενες από τον άνεμο νιφάδες χιονιού μπορούν να παρατηρηθούν έως τα 400 μέτρα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί έως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ ενώ προοδευτικά, θα στραφούν σε βόρειους έως βορειανατολικούς, ισχυρούς μέχρι πολύ ισχυρούς 5-6 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Στα προσήνεμα παράλια, στα προσήνεμα ορεινά/ημιορεινά, στις κορυφές βουνών και γενικότερα στο ανατολικό μισό του νησιού, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως βορειοανατολικοί, πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, 6 έως 8 στα παράλια και στους -7 βαθμούς στη Χιονίστρα. Έντονος παγετός αναμένεται να σχηματιστεί στα ορεινά και ασθενής παγετός αναμένεται να σχηματιστεί στα υψηλότερα ημιορεινά.

Αύριο Παρασκευή, ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως ηλιόλουστος και ψυχρός για την εποχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως βορειοανατολικοί, αρχικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί 5-6 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ και τοπικά στο ανατολικό 1/4 του νησιού, πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 9 μποφόρ. Σταδιακή σημαντική εξασθένιση των ανέμων αναμένεται από αργά το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται 3-5 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 10 βαθμούς σε εσωτερικά τμήματα του νησιού, 12 έως 14 στα παράλια και στους -3 βαθμούς στη Χιονίστρα. Στα υψηλότερα ορεινά, ο παγετός θα παραμείνει καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, 3 έως 5 στα παράλια και στους -8 βαθμούς στη Χιονίστρα. Έντονος παγετός αναμένεται να σχηματιστεί στα ορεινά/ημιορεινά και ασθενής παγετός αναμένεται να σχηματιστεί σε αρκετές περιοχές του εσωτερικού και πιο τοπικά και σε παράλιες περιοχές.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως ηλιόλουστος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί έως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς σε εσωτερικά τμήματα του νησιού, 16 έως 18 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Το Σάββατο το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται ελαφρώς πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, 4 έως 7 στα παράλια και στους -3 βαθμούς στη Χιονίστρα. Παγετός αναμένεται να σχηματιστεί στα ορεινά και ασθενής παγετός αναμένεται να σχηματιστεί στα ημιορεινά και πιο τοπικά σε περιοχές του εσωτερικού.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Την Δευτέρα, o καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμαίνεται λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Στις πιο κάτω εικόνες του ραντάρ μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά σε ποιες περιοχές σημειώνονται βροχές, με ποια ένταση αλλά και την κίνησή τους. Για τοπική ώρα να προσθέσετε 2 ώρες.

Δείξτε προσοχή όπου υπάρχουν έντονοι χρωματισμοί (Κίτρινο, Πορτοκαλί και Κόκκινο).

This image has an empty alt attribute; its file name is antppi15.jpg
Radar Görüntüsü: Hatay, PPI
This image has an empty alt attribute; its file name is image_b_gr.png
Ηλεκτρικές Εκκενώσεις

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά πόλη ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain) την εβδομάδα που μας έρχεται. Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Πολύ ισχυρό, ιδιαίτερα ψυχρό βόρεια ρεύμα αέρα θα επηρεάσει πρόσκαιρα την περιοχή μας τις επόμενες ώρες ενώ από το σαββατοκύριακο αναμένεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας.

Σήμερα Πέμπτη, η περιοχή μας επηρεάστηκε από ελαφρώς θερμότερη αέρια μάζα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, όπου οι μέγιστες θερμοκρασίες κυμάνθηκαν γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα έως ελαφρώς πιο πάνω. Σταδιακά, από νωρίς απόψε, νέα πιο ψυχρή αέρια μάζα θα επηρεάσει την περιοχή μας από τα βόρεια/βορειοανατολικά ενώ ταυτόχρονα, αναμένεται σταδιακή ενίσχυση των βόρειων ανέμων. Λόγω των σφοδρών έως θυελλωδών ανέμων που αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή μας τις επόμενες ώρες, έχουμε εκδώσει κίτρινη προειδοποίηση, την οποία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Κίτρινη προειδοποίηση από KitasWeather για σφοδρούς έως θυελλώδεις ανέμους

Επίσης, αναμένονται τοπικές βροχές/καταιγίδες απόψε, αρχικά από τα βόρεια, με νότια κίνηση. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά και θα επηρεάσουν κυρίως το βόρειο μισό του νησιού όπου θα είναι και πιο γενικευμένα, ενώ στο νότιο μισό τα φαινόμενα θα είναι πιο τοπικά. Οι καταιγίδες θα είναι σε κάποιες περιπτώσεις έντονες και θα συνοδεύονται από ριπαίους ανέμους και μικρού διαμετρήματος χαλάζι, με αυξημένη πιθανότητα πρόσκαιρων χαλαζοστρώσεων, κυρίως στο βόρειο 1/3 του νησιού.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα πρέπει να έχουν απομακρυνθεί στα νοτιοανατολικά και σύντομα ο καιρός θα καταστεί ηλιόλουστος αλλά με δόντια, αφού οι μέγιστες θερμοκρασίες θα κυμαίνονται 3-5 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, όπως μπορείτε να δείτε και στην πιο κάτω εικόνα.

Θερμοκρασιακή ανωμαλία στα 2 μέτρα για αύριο Παρασκευή 24/01/2020

Όσον αφορά τις χιονοπτώσεις απόψε, θα είναι αρχικά περιορισμένες στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους αλλά προοδευτικά, κατά το δεύτερο μισό της νύχτας, θα επεκταθούν τοπικά μέχρι τα 700 μέτρα περίπου. Εάν υπάρχουν ακόμη φαινόμενα τις αυγινές προς πρώτες πρωινές ώρες, ασθενείς χιονοπτώσεις ή/και παρασυρόμενες από τον άνεμο νιφάδες χιονιού μπορούν να παρατηρηθούν έως τα 400 μέτρα. Οι πιο αξιόλογες χιονοστρώσεις αναμένονται στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους αλλά και σε βόρειες πλαγιές της οροσειράς, κυρίως από τα 1000 μέτρα και άνω. Οι χιονοστρώσεις τοπικά θα φτάνουν έως τα περίπου 5-10 εκατοστά στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους και 0-7 εκατοστά από τα 1000 μέτρα και άνω. Τοπικά ελαφριές και πρόσκαιρες χιονοστρώσεις 0-3 εκατοστών, θα παρατηρηθούν μέχρι τα 500-600 μέτρα.

Να σημειώσουμε ότι τις αυγινές ώρες απόψε αναμένεται να καταγραφούν οι χαμηλότερες, μέχρι στιγμής, θερμοκρασίες αυτού του χειμώνα στα ορεινά, όπου ο υδράργυρος αναμένεται να πέσει γύρω στους -7 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα. Στις υπόλοιπες περιοχές οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές αλλά όχι χαμηλότερες από αυτές που έχουν καταγραφεί προηγούμενα βράδια. Λόγω όμως των πολύ ισχυρών έως θυελλωδών ανέμων που θα πνέουν, η αισθητή θερμοκρασία θα είναι πολύ χαμηλότερη, τόσο απόψε όσο και αύριο, κυρίως στις περιοχές όπου θα πνέουν οι ισχυρότεροι άνεμοι. Στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους, για παράδειγμα, όπου αναμένουμε την χαμηλότερη θερμοκρασία για απόψε (-7), η αισθητή θερμοκρασία (feels like) θα είναι γύρω στους -20 βαθμούς Κελσίου.

Από το σαββατοκύριακο, σφήνα έξαρσης θα επηρεάσει την περιοχή μας όπως βλέπετε στην πιο κάτω εικόνα, με κύριο χαρακτηριστικό του καιρού τις αυξημένες ώρες ηλιοφάνειας και την αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας, η οποία μέχρι την Κυριακή θα κυμανθεί πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την σφήνα ύφεσης πλανητικής κλίμακας που θα μας επηρεάσει την Παρασκευή αλλά και την σφήνα έξαρσης, η οποία θα κινηθεί προς την περιοχή μας το σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού:

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος. Προοδευτικά, οι νεφώσεις θα αυξηθούν από τα βόρεια και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές/καταιγίδες αρχικά από τα βόρεια, με νότια κίνηση. Τα φαινόμενα θα είναι πιο γενικευμένα στο βόρειο μισό του νησιού. Οι καταιγίδες θα είναι σε κάποιες περιπτώσεις έντονες και θα συνοδεύονται από ριπαίους ανέμους και μικρού διαμετρήματος χαλάζι, με αυξημένη πιθανότητα πρόσκαιρων χαλαζοστρώσεων, κυρίως στο βόρειο 1/3 του νησιού. Τα φαινόμενα αρχικά θα είναι υπό την μορφή χιονιού από τα 1500 μέτρα και άνω ενώ προοδευτικά, θα επεκταθούν τοπικά μέχρι τα 700 μέτρα περίπου. Εάν υπάρχουν ακόμη φαινόμενα τις αυγινές προς πρώτες πρωινές ώρες, ασθενείς χιονοπτώσεις ή/και παρασυρόμενες από τον άνεμο νιφάδες χιονιού μπορούν να παρατηρηθούν έως τα 400 μέτρα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί έως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ ενώ προοδευτικά, θα στραφούν σε βόρειους έως βορειανατολικούς, ισχυρούς μέχρι πολύ ισχυρούς 5-6 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Στα προσήνεμα παράλια, στα προσήνεμα ορεινά/ημιορεινά, στις κορυφές βουνών και γενικότερα στο ανατολικό μισό του νησιού, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως βορειοανατολικοί, πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, 6 έως 8 στα παράλια και στους -7 βαθμούς στη Χιονίστρα. Έντονος παγετός αναμένεται να σχηματιστεί στα ορεινά και ασθενής παγετός αναμένεται να σχηματιστεί στα υψηλότερα ημιορεινά.

Αύριο Παρασκευή, ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως ηλιόλουστος και ψυχρός για την εποχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως βορειοανατολικοί, αρχικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί 5-6 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ και τοπικά στο ανατολικό 1/4 του νησιού, πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 9 μποφόρ. Σταδιακή σημαντική εξασθένιση των ανέμων αναμένεται από αργά το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται 3-5 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 10 βαθμούς σε εσωτερικά τμήματα του νησιού, 12 έως 14 στα παράλια και στους -3 βαθμούς στη Χιονίστρα. Στα υψηλότερα ορεινά, ο παγετός θα παραμείνει καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, 3 έως 5 στα παράλια και στους -8 βαθμούς στη Χιονίστρα. Έντονος παγετός αναμένεται να σχηματιστεί στα ορεινά/ημιορεινά και ασθενής παγετός αναμένεται να σχηματιστεί σε αρκετές περιοχές του εσωτερικού και πιο τοπικά και σε παράλιες περιοχές.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως ηλιόλουστος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί έως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς σε εσωτερικά τμήματα του νησιού, 16 έως 18 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Το Σάββατο το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται ελαφρώς πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, 4 έως 7 στα παράλια και στους -3 βαθμούς στη Χιονίστρα. Παγετός αναμένεται να σχηματιστεί στα ορεινά και ασθενής παγετός αναμένεται να σχηματιστεί στα ημιορεινά και πιο τοπικά σε περιοχές του εσωτερικού.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Την Δευτέρα, o καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμαίνεται λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Στις πιο κάτω εικόνες του ραντάρ μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά σε ποιες περιοχές σημειώνονται βροχές, με ποια ένταση αλλά και την κίνησή τους. Για τοπική ώρα να προσθέσετε 2 ώρες.

Δείξτε προσοχή όπου υπάρχουν έντονοι χρωματισμοί (Κίτρινο, Πορτοκαλί και Κόκκινο).

This image has an empty alt attribute; its file name is antppi15.jpg
Radar Görüntüsü: Hatay, PPI
This image has an empty alt attribute; its file name is image_b_gr.png
Ηλεκτρικές Εκκενώσεις

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά πόλη ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain) την εβδομάδα που μας έρχεται. Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Ροή ειδήσεων

Μεμονωμένες βροχές το απόγευμα (Χάρτης πιθανοτήτων) – Πρόσκαιρα 30άρια+ και σκόνη από εβδομάδας

Σχετικά ασταθής αέρια μάζα συνεχίζει να επηρεάζει την περιοχή μας σήμερα και αύριο, με αποτέλεσμα την εκδήλωση μεμονωμένων βροχών...