Πτώση θερμοκρασίας, ενίσχυση ανέμων και πιθανότητα βροχών τέλος της εβδομάδας

Οι Τοποθεσίες έχουν μόλις ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών.

Στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι η περιοχή μας αύριο Τετάρτη θα επηρεάζεται από ιδιαίτερα θερμές αέριες μάζες, με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται 3-6 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα στις πλείστες περιοχές ενώ παράλληλα, σκόνη θα παρατηρείται στην ατμόσφαιρα, η οποία θα κυμαίνεται κυρίως σε μέτρια επίπεδα έως υψηλά.

Την Πέμπτη, η σκόνη αναμένεται να εκτοπιστεί από την περιοχή μας με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση ενώ εκ νέου σκόνη θα επηρεάσει την περιοχή μας την Παρασκευή. Ταυτόχρονα, αυξημένες νεφώσεις κατά την διάρκεια της Παρασκευής αναμένεται να δώσουν τοπικές λασποβροχές, με την θερμοκρασία να σημειώνει περαιτέρω πτώση λόγω της αυξημένης νεφοκάλυψης.

Το Σάββατο, ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα θα επηρεάσει την περιοχή μας, εκτοπίζοντας την σκόνη ανατολικότερα και ρίχνοντας ακόμα λίγο τις θερμοκρασίες κυρίως στα δυτικά και νότια παράλια ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα υπάρχει η πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών/καταιγίδων κυρίως στο ανατολικό/νοτιοανατολικό μισό του νησιού.

Από την Κυριακή μέχρι και το τέλος της πρόγνωσης, ο καιρός φαίνεται να διατηρείται σχετικά καλός, με κάποιες ημέρες να παρουσιάζουν μικρές πιθανότητες για τοπικές βροχές ενώ η θερμοκρασία θα αρχίσει να σημειώνει σταδιακή άνοδο.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Πόλη Χρυσοχούς

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την πρόγνωση του Kitasweather για την πόλη της Λάρνακας.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

- Advertisement -

Ροή ειδήσεων

Έκτακτη καιρική ενημέρωση – Πολύ ισχυρή καταιγίδα στη Λάρνακα (02:20)

Οι καταιγίδες που επηρέασαν νωρίτερα την επαρχία Λεμεσού έχουν κινηθεί ανατολικότερα και επηρεάζουν το δυτικό μισό της επαρχίας Λάρνακας....

Έκτακτη καιρική ενημέρωση (22:10) – Έντονες καταιγίδες προσεγγίζουν το νησί από τα νότια

Μετά τη βελτίωση που παρουσίασε ο καιρός τις προηγούμενες ώρες, οι νεφώσεις έχουν αρχίσει να αυξάνονται από τα νότια όπως μπορείτε να δείτε στην...

Κίτρινη προειδοποίηση από Kitasweather για τοπικά έντονες καταιγίδες και μεγάλα ύψη βροχής (Χάρτης)

Αρκετές καταιγίδες θα επηρεάσουν κυρίως το νότιο 1/3 του νησιού και ανατολικά, εκ των οποίων κάποιες θα είναι έντονες και παρατεταμένες. Ο κύριος κίνδυνος...

Συνεχίζουν δειλά-δειλά οι καταγραφές βροχόπτωσης – Πληρότητα φραγμάτων

Μετά τις βροχές/καταιγίδες που επηρέασαν τις πλείστες περιοχές του νησιού χθες Πέμπτη, το ποσοστό μέσης βροχόπτωσης για το μήνα Δεκέμβριο ανέβηκε στο 8% από...

Δελτίο Τύπου: Καθαρισμός υδροβιότοπου Ζακακίου από ΣΑΛΑ

Ως μέρος της συνεχούς προσπάθειας του για προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στα  πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού –...
- Advertisement -