Σημαντική επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες – Σε ισχύ δεύτερος κίτρινος συναγερμός

Το ισχυρό ψυχρό μέτωπο, που συνοδεύεται από το βαθύ βαρομετρικό χαμηλό που επηρεάζει την περιοχή μας, πλησιάζει από τα δυτικά/βορειοδυτικά.

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε πού βρίσκεται το ψυχρό μέτωπο αυτή την ώρα (14:00).

Καθώς το ψυχρό μέτωπο πλησιάζει, οι βροχές θα ενταθούν και θα είναι πιο γενικευμένες σε σχέση με τις προηγούμενες ώρες. Κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού οι βροχές/καταιγίδες θα είναι έντονες και παρατεταμένες και υπάρχει το ενδεχόμενο να προκληθούν προβλήματα στις μετακινήσεις ή και τοπικές πλημμύρες.

Το KitasWeather έχει εκδώσει δεύτερη Κίτρινη προειδοποίηση για έντονες βροχές για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε στα Warnings στην ιστοσελίδα μας!!

Επίσης αναμένεται περαιτέρω σημαντική ενίσχυση των ανέμων τις επόμενες ώρες. Για τους άνεμους έχουμε εκδώσει προειδοποίηση από χθες βράδυ την οποία επίσης μπορείτε να δείτε στα Warnings!!!

Με το πέρασμα του ψυχρού μετώπου η θερμοκρασία σημειώνει κατακόρυφη πτώση. Μέχρι στιγμής στην περιοχή του Τροόδους σημειώνεται έντονη βροχή αλλά πολύ σύντομα θα εξελιχθεί σε χιόνι.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρωινό δελτίο καιρού στο οποίο σας παρουσιάζουμε τις μέγιστες εντάσεις ανέμων που αναμένουμε ανά περιοχή, τη συνολική βροχόπτωση για κάθε περιοχή αλλά και όλες τις πληροφορίες σε ποιες περιοχές και υψόμετρα αναμένεται να σημειωθούν χιόνια και χιονόστρωση.

Κίτρινος συναγερμός – παγκύπριες βροχές και θυελλώδεις άνεμοι

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

- Advertisement -

Ροή ειδήσεων

Συνεχίζει ο άστατος καιρός με τοπικές βροχές/καταιγίδες μέχρι το Σάββατο – Ακολουθεί άνοδος θερμοκρασίας

Μετά την πρόσκαιρη βελτίωση που παρουσιάζει ο καιρός σήμερα Τετάρτη - παρόλο που αναμένεται η εκδήλωση μεμονωμένων βροχών ή...

Υπερκαλύφθηκε η μέση βροχόπτωση Νοεμβρίου – Δείτε τις 2 ακραίες αποκλίσεις

Μετά τις βροχές που επηρέασαν που επηρέασαν τις πλείστες περιοχές του νησιού το τελευταίο 24ωρο, το ποσοστό μέσης βροχόπτωσης για το μήνα Νοέμβριο ανέβηκε...

Διάσπαρτες και πρόσκαιρες βροχές/καταιγίδες κατά περιόδους τις επόμενες ημέρες

Σφήνα ύφεσης και αβαθές χαμηλό στην επιφάνεια στα παράλια της Αιγύπτου επηρεάζουν την περιοχή μας σήμερα Τρίτη, με αποτέλεσμα τις ασταθείς καιρικές συνθήκες να...

Τοπικές και πρόσκαιρες βροχές/καταιγίδες τις επόμενες ημέρες – Ανανεωμένες προγνώσεις

Οι προγνώσεις στις Τοποθεσίες μόλις έχουν ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών. Στις τοποθεσίες θα...

Κανονική θα κλείσει η μέση βροχόπτωση Νοεμβρίου – Μικρές εισροές στα φράγματα

Μετά τις βροχές που επηρέασαν το προηγούμενο τριήμερο κυρίως ανατολικά τμήματα του νησιού, αλλά και μετά τις βροχές που σημειώθηκαν σε αρκετές περιοχές του...
- Advertisement -