Σήμερα διανύσαμε την πιο θερμή μέχρι στιγμής μέρα του 2017.

Πολύ ψηλές θερμοκρασίες παρατηρήθηκαν σήμερα σε σχεδόν όλο το νησί. Οι κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή είναι γύρω στους 21 βαθμούς στα παράλια και 22 στο εσωτερικό. Στα παράλια οι θερμοκρασίες κυμάνθηκαν από 1 έως 8 βαθμούς πάνω από την κανονική αναλόγως της περιοχής, ενώ στο εσωτερικό γύρω στους 4 – 5 βαθμούς πάνω από την κανονική. Οι πιο ψηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν στα δυτικά, νότια και εσωτερικό.
Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν:

• Η πιο ψηλή θερμοκρασία καταγράφηκε στην Πόλη Χρυσοχούς (29.2 από σταθμό της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και 28.1 από το δικό μας σταθμό στις υπεραγορές Παπαντωνίου), και ακολουθεί ο Κάμπος με 29 βαθμούς από σταθμό της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
• Στην Κάτω Πάφο στα αρτοποιεία Sunfresh ο μετεωρολογικός μας σταθμός κατέγραψε 27.5 βαθμούς, ενώ ο σταθμός της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας στο αεροδρόμιο Πάφου 27.7.
• Στην Λεμεσό ο μετεωρολογικός μας σταθμός στο Χάνι στο Κάστρο κατέγραψε 24.6 βαθμούς όσο κατέγραψε και ο σταθμός της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
• Στη Λευκωσία στον εκθεσιακό χώρο της BMW ο μετεωρολογικός μας σταθμός κατέγραψε 26.1 βαθμούς, ενώ της Μετεωρολογικής υπηρεσίας 26.7.
• Στην Λάρνακα ο σταθμός της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας κατέγραψε 25.7 βαθμούς.
• Ο σταθμός μας στου Κυρ Γιάννη στο Όμοδος κατέγραψε 21.7 βαθμούς.
• Το Παραλίμνι ήταν η μόνη περιοχή με θερμοκρασίες κοντά στις κανονικές για την εποχή, φθάνοντας στους 21.9 βαθμούς.

Η πρόβλεψη θερμοκρασίας από kitasweather:
Το Kitasweather είχε προβλέψει εδώ και μέρες την καταγραφή ψηλών θερμοκρασιών σήμερα, όπως για παράδειγμα οι 28 βαθμοί Κελσίου στην Πάφο. Να σημειωθεί ότι στην πρόβλεψη θερμοκρασίας, το περιθώριο σφάλματος ορίζεται στους συν/πλην δύο βαθμούς.
Στην αρχική μας σελίδα μπορείτε να παρακολουθείτε τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε διάφορα σημεία του νησιού.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

- Advertisement -

Ροή ειδήσεων

Καιρική ενημέρωση (15:00) – Tοπικά έντονες καταιγίδες σε εξέλιξη

Αύξηση των νεφώσεων παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο νησί, όπως μπορείτε να δείτε στην πιο κάτω δορυφορική εικόνα. Ήδη...

Δείτε τις μετρήσεις βροχόπτωσης του τελευταίου 48ώρου – Πληρότητα φραγμάτων

Μετά τις τοπικές βροχές/καταιγίδες που επηρέασαν που επηρέασαν το νησί την Τρίτη και Τετάρτη, το ποσοστό μέσης βροχόπτωσης για το μήνα Δεκέμβριο ανέβηκε στο...

Συνεχίζουν οι τοπικές βροχές/καταιγίδες κατά περιόδους μέχρι το Σάββατο

Συνεχίζει ο άστατος καιρός με τοπικές βροχές/καταιγίδες κατά περιόδους μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου. Πιο γενικευμένα θα είναι τα φαινόμενα κατά την Παρασκευή και...

Ανακοίνωση ΣΑΛΑ (30/11/2020)

Tο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, από την Τετάρτη 2/12/2020 και ώρα 07.00 μέχρι την Πέμπτη 10/12/2020 και ώρα 16.00, θα εκτελούνται εργασίες...

Συνεχίζει ο άστατος καιρός με τοπικές βροχές/καταιγίδες μέχρι το Σάββατο – Ακολουθεί άνοδος θερμοκρασίας

Μετά την πρόσκαιρη βελτίωση που παρουσιάζει ο καιρός σήμερα Τετάρτη - παρόλο που αναμένεται η εκδήλωση μεμονωμένων βροχών ή καταιγίδας και σήμερα κυρίως στα...
- Advertisement -