Σημειώνονται βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και χιόνια!!

Βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν το μεγαλύτερο μέρος των ορεινών/ημιορεινών αλλά και σε νοτιότερα τμήματα του νησιού τις τελευταίες ώρες, όπως και αναμενόταν. Τοπικά τα φαινόμενα είναι έντονα με χαλαζόπτωση. Στην περιοχή του Τροόδους σημειώνεται χιονόπτωση και από την πλατεία Τροόδους και πάνω άρχισε ήδη χιονόστρωση. Τα φαινόμενα συνεχίζουν και τις επόμενες ώρες και σταδιακά θα κινηθούν προς τα νότια παράλια. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί σε καταιγίδες όπου λόγω της έντασης και της χαλαζόπτωσης οι δρόμοι είναι ολισθηροί και η ορατότητα μειωμένη.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Ροή ειδήσεων

Συνεχίζουν οι καλές καιρικές συνθήκες το επόμενο 2ήμερο – Ακολουθεί πιθανότητα σκόνης και λασποβροχών

Σχετικά υψηλές πιέσεις θα επηρεάζουν την περιοχή μας τις επόμενες ημέρες, με αποτέλεσμα τις καλές καιρικές συνθήκες και την...
- Advertisement -