Στις 10ήμερες προγνώσεις στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι μέχρι και περίπου τα τέλη της νέας εβδομάδας φαίνονται καλές καιρικές συνθήκες με γενικά ηλιόλουστο καιρό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή μικρή άνοδο μέχρι το Σ/Κ για να κυμανθεί σε επίπεδα πάνω της κανονικής κυρίως στο εσωτερικό και ορεινά/ημιορεινά, φτάνοντας γύρω στους 37 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό ενώ στη συνέχεια φαίνεται πως η θερμοκρασία θα παραμείνει σε επίπεδα πάνω της κανονικής (γύρω στους 36-37 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό).
Αύριο Πέμπτη, ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος, με την πιθανότητα βροχής να βρίσκεται στο 0% σε όλες τις περιοχές. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα έως λίγο πιο πάνω στο εσωτερικό, φτάνοντας γύρω στους 35 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 32-35 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι και πάλι ηλιόλουστος, με την πιθανότητα βροχής να βρίσκεται στο 0% σε όλες τις περιοχές. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα έως λίγο πιο πάνω στο εσωτερικό, φτάνοντας γύρω στους 36 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 32-34 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).
Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι και πάλι ηλιόλουστος, με την πιθανότητα βροχής να παραμένει στο 0% σε όλες τις περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στο εσωτερικό και ορεινά/ημιορεινά και θα κυμαίνεται γύρω στους 2-3 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα κυρίως σε αυτές τις περιοχές, φτάνοντας γύρω στους 37 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 32-34 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 23 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).
Την Κυριακή, ο καιρός θα παραμείνει ηλιόλουστος, με την πιθανότητα βροχής να βρίσκεται και πάλι στο 0% σε όλες τις περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά και θα κυμαίνεται γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα κυρίως σε αυτές τις περιοχές, φτάνοντας γύρω στους 37 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 33-35 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 25 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).
Την Δευτέρα, ο καιρός θα είναι αρχικά παντού ηλιόλουστος ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά/ημιορεινά και κυρίως στις νότιες πλαγιές της οροσειράς του Τροόδους, με την πιθανότητα βροχής να βρίσκεται στο 0% στις πλείστες περιοχές ενώ στο Τρόοδος (1900 μέτρα) η πιθανότητα βροχής ανέρχεται στο 10%. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει γενικά αξιόλογη μεταβολή και θα κυμαίνεται γύρω στους 2-3 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα κυρίως στο εσωτερικό και ορεινά/ημιορεινά, φτάνοντας γύρω στους 37 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 32-35 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 24 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα).
Την Τρίτη και μέχρι περίπου τα τέλη της νέας εβδομάδας, φαίνεται πως θα συνεχίσουν οι καλές καιρικές συνθήκες στο νησί μας με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, με την ηλιοφάνεια να επικρατεί. Η θερμοκρασία δεν φαίνεται να σημειώνει γενικά αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας σε επίπεδα πάνω της κανονικής.
Όσον αφορά τους ανέμους, αυτοί θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 2-3 μποφόρ, για να στρέφονται σταδιακά σε θαλάσσιους, εντάσεως 3-4 μποφόρ.
Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:
Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την ανανεωμένη 10ήμερη πρόγνωση του Kitasweather για την Λευκωσία.