Τοπικές καταιγίδες αύριο – Σκαμπανεβάσματα θερμοκρασίας την ερχόμενη εβδομάδα

Οι προγνώσεις στις Τοποθεσίες μόλις ανανεώθηκαν και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών.

Στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι αύριο Κυριακή, αναμένεται να παρατηρηθούν τοπικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι περιορισμένες κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά και εσωτερικό, η πιθανότητα των οποίων κυμαίνεται από 30-50%. Η πιθανότητα βροχής στις υπόλοιπες περιοχές κυμαίνεται από 0-25%. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Από την Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως ηλιόλουστος, ωστόσο, την Δευτέρα, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν στα ορεινά/ημιορεινά και εσωτερικό δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα το απόγευμα. Επίσης, ενισχυμένο, δυτικό ρεύμα αέρα θα αρχίσει να επηρεάζει την περιοχή μας από την Τετάρτη. Η θερμοκρασία κατά το τριήμερο θα σημειώσει σταδιακή αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί μέχρι την Τετάρτη λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Την Πέμπτη, ο κυρίως ηλιόλουστος καιρός συνεχίζει, με την θερμοκρασία να σημειώνει πτώση, για να κυμανθεί γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα ενώ το δυτικό ρεύμα αέρα αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω.

Από την Παρασκευή μέχρι και το τέλος της πρόγνωσης, ο καιρός θα διατηρηθεί καλός, με μικρά σκαμπανεβάσματα θερμοκρασίας, ωστόσο, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα παρουσιάζονται και πάλι κάποιες χαμηλές πιθανότητες βροχής (έως 25%) κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά και εσωτερικό κυρίως το σαββατοκύριακο.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Πόλη Χρυσοχούς

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την ανανεωμένη 10ήμερη πρόγνωση του Kitasweather για την πόλη της Λευκωσίας.

Δείξτε προσοχή όπου υπάρχουν έντονοι χρωματισμοί (Κίτρινο, Πορτοκαλί και Κόκκινο).

Radar Görüntüsü: Hatay, PPI
This image has an empty alt attribute; its file name is image_b_gr.png
Ηλεκτρικές Εκκενώσεις

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

- Advertisement -

Ροή ειδήσεων

Πτώση θερμοκρασίας, ενίσχυση ανέμων και πιθανότητα βροχών από αύριο

Η σφήνα έξαρσης που επηρέαζε την περιοχή μας κινείται ανατολικότερα καθώς σφήνα ύφεσης πλανητικής κλίμακας από την βορειοανατολική Ευρώπη...

Σκαμπανεβάσματα θερμοκρασίας με εμφάνιση πιθανοτήτων βροχής – Ανανεωμένες προγνώσεις

Οι προγνώσεις στις Τοποθεσίες μόλις έχουν ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών. Στις τοποθεσίες θα...

Ξεπέρασε το 80% η μέση βροχόπτωση του μήνα – Χωρίς μεταβολή η πληρότητα φραγμάτων

Μετά τις βροχές που επηρέασαν μεγάλο μέρος του νησιού την Παρασκευή και το Σάββατο, το ποσοστό μέσης βροχόπτωσης για το μήνα Νοέμβριο ανέβηκε στο...

Συνεχίζουν οι καλές καιρικές συνθήκες – Ακολουθεί πτώση της θερμοκρασίας και μικρή πιθανότητα βροχών

Σφήνα έξαρσης επηρεάζει την περιοχή μας και σήμερα Δευτέρα, με αποτέλεσμα οι καλές καιρικές συνθήκες να συνεχίζουν και οι θερμοκρασίες να παραμένουν λίγο πιο...

Εξασθένησε η διαταραχή στη περιοχή μας – Έρχεται πρόσκαιρη σφήνα έξαρσης πριν την επόμενη διαταραχή

Το βαρομετρικό χαμηλό που επηρεάζει την περιοχή μας από την Πέμπτη έχει εξασθενήσει ενώ από αύριο Κυριακή, σφήνα έξαρσης θα επηρεάσει την περιοχή μας,...
- Advertisement -