Η εισροή νερού στα φράγματα το τελευταίο 24ωρο ανήλθε στα 0.685 Ε.Κ.Μ νερού. Από την 1η του Οκτώβρη μέχρι σήμερα, η συνολική εισροή ήταν 16.474 Ε.Κ.Μ νερού. Η συνολική πληρότητα των φραγμάτων ανέβηκε στο 52.3% από το 52.1% που ήταν μέχρι χθες Δευτέρα (03/01) ενώ την αντίστοιχη περσινή ημέρα ήταν στο 73.8%.

Οι εισροές συνεχίστηκαν σχετικά αυξημένες και αυτό το 24ωρο παρόλο που δεν παρατηρήθηκαν βροχές τις τελευταίες 48 ώρες. Οι εισροές νερού θα μειώνονται αργά και σταθερά μέχρι η περιοχή μας να επηρεαστεί εκ νέου από αξιόλογες βροχές. Τάση για κάτι τέτοιο υπάρχει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο αναλυτικό δελτίου καιρού πατώντας στον πιο κάτω σύνδεσμο:
Γενικά καλός καιρός με μικρή πιθανότητα μεμονωμένων βροχών – Μεταβολή του καιρού από εβδομάδας
H κεντρική εικόνα είναι από φράγμα του Ασπρόκρεμμου και η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Alexandros Kokkinos και αναρτήθηκε στην ομάδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ στις 02/01/2022.