Έχουμε γενέθλια και κυκλοφορούμε το KitasWeather App!

Γιορτάζουμε σήμερα 8 χρόνια λειτουργίας της πλατφόρμας kitasweather και με πολλή χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του KitasWeather Application!

Για να το κατεβάσετε:
Σε συσκευή Android πατήστε
εδώ
Σε συσκευή iOS πατήστε
εδώ

Το App μας είναι στη διάθεσή σας για να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε τις λειτουργίες του. Την ίδια στιγμή η ομάδα μας συνεχίζει να εργάζεται εντατικά για την ολοκλήρωση κάποιων συμπληρωματικών ρυθμίσεων, ως εκ τούτου τις επόμενες μέρες θα σας καλέσουμε να προβείτε στο πρώτο update της εφαρμογής.

Το κυριότερο και σημαντικότερο χαρακτηριστικό της εφαρμογής KitasWeather θα είναι η αποστολή notifications λίγο πριν αλλά και την ώρα που συμβαίνουν έκτακτα και σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ώστε να είστε ανά πάσα στιγμή ενήμεροι και να έχετε τη δυνατότητα λήψης των όποιων μέτρων πρόληψης ή και προστασίας θεωρείτε αναγκαία.

Θα λαμβάνετε επίσης απευθείας στο κινητό σας τις προγνώσεις καιρού του Kitasweather και άλλα σχετικά με τις καιρικές εξελίξεις άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα. Θα έχετε πρόσβαση στους πίνακες πρόγνωσης για τις κύριες τοποθεσίες του νησιού, καθώς και στα δεδομένα των Μετεωρολογικών Σταθμών που διαθέτει το Kitasweather σε διάφορα σημεία της Κύπρου.

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, σήμερα προχωρούμε σε ένα πολύ σημαντικό βήμα βελτίωσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών μας με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας και ελπίζουμε ότι θα έχουμε τη στήριξή σας και σε αυτό μας το βήμα.

Με την κυκλοφορία του KitasWeather App ασφαλώς δεν εφησυχάζουμε, αλλά θα εργαζόμαστε για τη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση της εφαρμογής. Γι’ αυτό το σκοπό, θα αναμένουμε και τις δικές εισηγήσεις, σχόλια, παρατηρήσεις.

Θα μας χαροποιήσει επίσης πολύ εάν με τη σειρά σας καλέσετε και άλλους φίλους να κατεβάσουν την εφαρμογή!

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

- Advertisement -

Ροή ειδήσεων

Κίτρινη προειδοποίηση από Kitasweather για τοπικά έντονες καταιγίδες και μεγάλα ύψη βροχής (Χάρτης)

Αρκετές καταιγίδες θα επηρεάσουν κυρίως το νότιο 1/3 του νησιού και ανατολικά, εκ των οποίων κάποιες θα είναι έντονες...

Συνεχίζουν δειλά-δειλά οι καταγραφές βροχόπτωσης – Πληρότητα φραγμάτων

Μετά τις βροχές/καταιγίδες που επηρέασαν τις πλείστες περιοχές του νησιού χθες Πέμπτη, το ποσοστό μέσης βροχόπτωσης για το μήνα Δεκέμβριο ανέβηκε στο 8% από...

Δελτίο Τύπου: Καθαρισμός υδροβιότοπου Ζακακίου από ΣΑΛΑ

Ως μέρος της συνεχούς προσπάθειας του για προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στα  πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού –...

Συνεχίζουν οι κατά περιόδους βροχές/καταιγίδες σήμερα και αύριο – Τοπικά έντονα φαινόμενα

Συνεχίζει ο άστατος καιρός με βροχές/καταιγίδες κατά περιόδους μέχρι το απόγευμα προς βράδυ του Σαββάτου. Πιο γενικευμένα θα είναι τα φαινόμενα κυρίως αργά απόψε...

Άστατος καιρός το επόμενο 2ήμερο – Ακολουθεί άνοδος θερμοκρασίας και πιθανότητα σκόνης

Οι προγνώσεις στις Τοποθεσίες μόλις έχουν ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών. Στις τοποθεσίες θα...
- Advertisement -