Οφείλετε ένα ευχαριστώ στο Kitaswather που φρόντισε να επιστρέψουν βροχές της εποχής των παππούδων μας

Πριν από ένα χρόνο αποκαλύψαμε τους λόγους που είχαμε παρατεταμένη ανομβρία στο νησί μας και δεχόμασταν ελάχιστες βροχές.

Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Όλη η αλήθεια για τους αεροψεκασμούς!

Αφού εκθέσαμε τους αεροψεκασμούς πριν ένα χρόνο, τότε αρχίσαμε να δεχόμαστε βροχές από τον μόλις επόμενο μήνα τόσες που ούτε οι παππούδες μας δεν θυμούνται.

Μέχρι και μέσα στο καλοκαίρι πέρσι δεχόμασταν βροχές. Πιο κάτω σας παραθέτουμε κάποια στοιχεία βροχόπτωσης από το Μάιο του 2018 μέχρι σήμερα.

Μάιος – 247%, Ιούνιος – 410%, Σεπτέμβρης – 251%, Οκτώβρης – 175%, Νοέμβρης – 91%, Δεκέμβρης – 169%, Ιανουάριος – 193%, Φλεβάρης – 171%. Ο Μάρτης μέχρι την περασμένη Παρασκευή ήταν στο 79% και με τις βροχές των προηγούμενων ημερών πρέπει να έχει φτάσει κοντά στο 150%.

Όπως βλέπετε είναι ξεκάθαρο ότι μετά που εκθέσαμε με στοιχεία ότι στην Κύπρο μας ψεκάζουν για να μην βρέχει, αυτό σταμάτησε και δεχόμαστε βροχές που οι πλείστοι από εμάς δεν έχουμε ζήσει.

Στον πιο κάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε πίνακα με τις βροχοπτώσεις από το 1902.

Περάσαμε επισήμως σε εξαιρετική πολυομβρία μετά από 50 χρόνια!

Αυτό τον αγώνα που ξεκινήσαμε θα τον συνεχίσουμε μέχρι να γίνει η Κύπρος Αμαζόνιος. Του χρόνου, την ίδια μέρα θα επιστρέψουμε με νεα στοιχεία.

Καλό μήνα να έχετε!

Στα Locations μπορείτε να δείτε ανά πόλη ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain) την εβδομάδα που μας έρχεται. Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

- Advertisement -

Ροή ειδήσεων

Έρχεται νέος γύρος βροχών/καταιγίδων από τα δυτικά – Καιρική ενημέρωση (08:15)

Οι βροχές/καταιγίδες που επηρέασαν το νησί τις αυγινές ώρες από τα δυτικά έχουν κινηθεί ανατολικά, επηρεάζοντας το μεγαλύτερο μέρος...

Παγκύπριες βροχές/καταιγίδες σήμερα – Συνεχίζουν τοπικές βροχές τις επόμενες ημέρες

Βαρομετρικό χαμηλό με κέντρο νοτιοδυτικά της Ελλάδας επηρεάζει την περιοχή μας καθώς κινείται ανατολικά/νοτιοανατολικά και εξασθενεί. Aυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τον άστατο καιρό...

Βροχές/καταιγίδες το επόμενο διήμερο – Ανανεωμένες προγνώσεις στις Τοποθεσίες

Οι προγνώσεις στις Τοποθεσίες μόλις έχουν ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών. Στις τοποθεσίες θα...

Τοπικές βροχές το απόγευμα – Νέα διαταραχή προσεγγίζει την περιοχή μας σταδιακά από αύριο βράδυ

Το αποκομμένο χαμηλό στη μέση τροπόσφαιρα και αβαθές χαμηλό στην επιφάνεια που επηρέαζαν την περιοχή μας χθες Παρασκευή έχουν αρχίσει να εξασθενούν, με αποτέλεσμα...

Ζωντανή καιρική ενημέρωση για σήμερα και απόψε (27/11/2020)

Καιρική ενημέρωση (16:30): Καταιγίδα είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε τμήματα της επαρχίας Πάφου (προς Κούκλια). Καιρική ενημέρωση (14:40): Mεμονωμένη καταιγίδα είναι σε...
- Advertisement -