Ο καιρός την ημέρα του γάμου του Αχιλλέα και της Σαβίνας

Ο καιρός την ημέρα του γάμου του Αχιλλέα και της Σαβίνας

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Το Σάββατο 14/09/2019 παντρεύεται το ζεύγος Αχιλλέας και Σαβίνα και ο καιρός μόνο εκρηκτικός θα μπορούσε να είναι, με τόση αγάπη και έρωτα που πλημμυρίζει το ζευγάρι.

Το νιόπαντρο ζευγάρι θα δεχτεί συγχαρητήρια στις 20:00, στο Lapatsa Countryside Venue στο Τσέρι της επαρχίας Λευκωσίας, όπου θα ακολουθήσει δεξίωση. Η θερμοκρασία στις 20:00 αναμένεται να είναι γύρω στους 27 βαθμούς Κελσίου, με το σημείο δρόσου να βρίσκεται σε μέτρια επίπεδα και τη σχετική υγρασία γύρω στο 60-70%. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές/βορειοδυτικές κατευθύνσεις, εντάσεως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώνει σταδιακή πτώση καθώς νυχτώνει, ενώ τα επίπεδα υγρασίας θα αυξάνονται.

Βάσει των πιο πάνω, οι συνθήκες θα είναι ιδανικές για μια τόσο ζεστή εκδήλωση και συστήνεται ελαφρύ ντύσιμο. Παρόλα αυτά, το απόγευμα του Σαββάτου, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες η περιοχή να δεχτεί καταιγίδες, οι οποίες όμως αναμένεται να διαλυθούν μέχρι αργά το απόγευμα, με την πιθανότητα βροχής να μειώνεται αισθητά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σε αυτό το άρθρο εάν και όποτε χρειαστεί.

Ο μετεωρολόγος σας θα είναι στη διάθεσή σας 24/7 για να φροντίσει ο γάμος να κυλήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Η ομάδα του Kitasweather σας εύχεται ό,τι καλύτερο και να περάσετε όμορφα τη μέρα του γάμου σας.