Ανακοινώσεις ΣΑΛΑ: Τρέχοντα κατασκευαστικά έργα και τροχαίες ρυθμίσεις – Mεγάλο αντιπλημμυρικό έργο Μείζονος Λεμεσού

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια των εργασιών του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 22/5/2022, μέχρι την Παρασκευή 17/6/2022 θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης οχετών ομβρίων σε τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, μεταξύ της συμβολής με την οδό  Δαμάρεως και της φωτοελεγχόμενης συμβολής με την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι βόρειες λωρίδες της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις νότιες λωρίδες με αμφίδρομη φορά .

Καλείται το κοινό όπως είναι προσεκτικό και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση για διοχέτευση της τροχαίας κίνησης.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

spot_img
spot_img

Ροή ειδήσεων

Μεμονωμένες βροχές το απόγευμα (Χάρτης πιθανοτήτων) – Πρόσκαιρα 30άρια+ και σκόνη από εβδομάδας

Σχετικά ασταθής αέρια μάζα συνεχίζει να επηρεάζει την περιοχή μας σήμερα και αύριο, με αποτέλεσμα την εκδήλωση μεμονωμένων βροχών...
- Advertisement -spot_img