Ανακοίνωση ΣΑΛΑ – Εργασίες τοποθέτησης οχετών ομβρίων στην οδό Νίκου και Δέσποινας Παττίχη

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι μέσα στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, από τη Δευτέρα 22/8/2022 μέχρι την Παρασκευή 26/8/2022 θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης οχετών ομβρίων στην οδό Νίκου και Δέσποινας Παττίχη παρά την συμβολή της με την οδό Χριστοφή Εργατούδη.


Κατά την διάρκεια των εργασιών θα ισχύουν οι ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις:


• Η κάθοδος προς Λεμεσό από τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών προς την οδό Νίκου και Δέσποινας Παττίχη θα είναι κλειστή για όλα τα οχήματα και η διακίνηση προς το Κέντρο της πόλης θα γίνεται μέσω του Παρακαμπτήριου Δρόμου και των κυκλικών κόμβων Αγίας Φυλάξεως και Λιμανιού


• Η τροχαία διακίνηση στο ανατολικό τμήμα της οδού Νίκου και Δέσποινας Παττίχη από την συμβολή της με την οδό Χριστοφή Εργατούδη μέχρι την ΛεωφόροΣπύρου Κυπριανού με κατεύθυνση προς Κέντρο Πόλης, θα είναι εφικτή μόνο με πορεία επαναστροφής μόνο για οχήματα μικρότερα από 6Μ μήκος, από τη δυτική πλευρά στο ύψος πριν την συμβολή της με την οδό Χριστοφή Εργατούδη.


• Η άνοδος προς τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών στον παρακαμπτήριο δρόμο από την οδό Νίκου και Δέσποινας Παττίχη θα επιτρέπεται.

Παρακαλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

spot_img
spot_img

Ροή ειδήσεων

Συνεχίζουν κατά περιόδους/κατά τόπους βροχές από αύριο βράδυ έως και την Παρασκευή – Σκαμπανεβάσματα θερμοκρασίας

Στις 10ήμερες προγνώσεις στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι από αύριο το βράδυ και μέχρι την Παρασκευή αναμένονται κατά περιόδους...
- Advertisement -spot_img