Ανακοίνωση ΣΑΛΑ – Οδικές εργασίες στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου Λεμεσού

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, θα εκτελούνται εργασίες στην οδό Βορείου Ηπείρου, στο Δήμο Λεμεσού. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα της οδού Βορείου Ηπείρου από τη συμβολή της με την οδό Λεοντίου θα είναι κλειστό και καλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Την ίδια ώρα, θα διεξάγονται εργασίες στις οδούς Νικολάου Κριεζώνη, Νεμέσεως, Κριτίας και 82ου δρόμου στον Δήμο Κάτω Πολεμιδιών μέχρι την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022. Παρακαλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

spot_img
spot_img

Ροή ειδήσεων

Σκαμπανεβάσματα θερμοκρασίας και μεταφορά σκόνης στις 10ήμερες ανανεωμένες προγνώσεις

Στις 10ήμερες προγνώσεις στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι για το επόμενο δεκαήμερο θα επικρατούν καλές καιρικές συνθήκες στην περιοχή...
- Advertisement -spot_img