Ανακοίνωση ΣΑΛΑ – Οδικές εργασίες στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού με την οδό Νίκου Παττίχη

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, από την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023 μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, θα διεξάγονται εργασίες στη διασταύρωση της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Νίκου Παττίχη.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα ισχύουν οι ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις:

(i) οι δυτικές λωρίδες της οδού Νίκου Παττίχη μήκους 50μ περίπου βόρεια της συμβολής θα είναι κλειστές και η διακίνηση θα γίνεται στις ανατολικές λωρίδες με αμφίδρομη κίνηση.

(ii) οι βόρειες λωρίδες του τμήματος της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού από τη συμβολή της με την οδό Θεόδωρου Ποταμιανού μέχρι τη συμβολή της με την Νίκου Παττίχη, θα είναι κλειστές για όλα τα οχήματα και η διακίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά θα γίνεται μέσω των οδών Θεόδωρου Ποταμιανού, Αποστόλου Βαρνάβα και του αυτοκινητόδρομου.

Παρακαλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

spot_img
spot_img

Ροή ειδήσεων

Πρόγνωση και τάση καιρού μέχρι την 1η Αυγούστου – Ανανεωμένες 10ήμερες προγνώσεις

Στις 10ήμερες προγνώσεις στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι το επόμενο διήμερο θα συνεχίσουν τα 40άρια στο εσωτερικό ενώ πτώση...
- Advertisement -spot_img