Ανακοίνωση ΣΑΛΑ – Τελετή υπογραφής για την κατασκευή αντιπλημμυρικού έργου του κέντρου Λεμεσού

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού Αμαθούντας σας προσκαλεί στην τελετή υπογραφής του Συμβολαίου F8 για την κατασκευή του Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, την

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:00 π.μ.

Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημοτικού Μεγάρου Λεμεσού

Το Αντιπλημμυρικό Έργο του Κέντρου της Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού επτά εκατομμυρίων Ευρώ, έχει ως στόχο να προστατεύσει από τις πλημμύρες το ιστορικό κέντρο της πόλης μας και ειδικά την περιοχή του Μεσαιωνικού Κάστρου και την οδό Ανεξαρτησίας.

Το Συμβόλαιο θα υπογράψουν εκ μέρους του ΣΑΛΑ ο Προέδρος του, Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, και εκ μέρους της εργοληπτικής εταιρείας ATLAS PANTOU, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της κύριος Μάριος Ποντίκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο του ΣΑΛΑ Δήμαρχο Λεμεσού κύριο Νίκο Νικολαΐδη και από τον Εκτελεστικό Πρόεδρο της εταιρείας ATLAS PANTOU κύριο Τώνη Τουμαζή, ενώ ο Γενικός Διευθυντής του ΣΑΛΑ κύριος Γιάννης Τσουλόφτας θα παρουσιάσει το Έργο.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται μέλη και στελέχη του Συμβουλίου, κρατικοί αξιωματούχοι, εκπρόσωποι φορέων και αρχών της πόλης μας, και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής επικοινωνίας.

Σας παρακαλώ όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 25881900 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@sbla.com.cy, μέχρι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2021.

Απαραίτητη η προσκόμιση safepass όπως καθορίζεται στα Διατάγματα του Υπουργείου Υγείας, για είσοδο στο χώρο της τελετής. Επιπρόσθετα, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους παρευρισκομένους. 

Με τους φιλικούς μου χαιρετισμούς,

για ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ

Γιάννης Τσουλόφτας

Γενικός Διευθυντής

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

spot_img
spot_img

Ροή ειδήσεων

Κίτρινη προειδοποίηση υψηλών μέγιστων θερμοκρασιών από Kitasweather για την Τετάρτη (26/6) σε εσωτερικό και ορεινά

Κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές μέγιστες θερμοκρασίες. Να είσαι ενήμερος! Oι μέγιστες θερμοκρασίες την Τετάρτη (26/6) αναμένεται να φτάσουν γύρω στους...
- Advertisement -spot_img