Ανακοινώσεις ΣΑΛΑ – Εργασίες κατασκευής αποχετευτικού συστήματος και τοποθέτηση οχετών ομβρίων

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 και για περίοδο τριών μηνών θα διεξάγει εργασίες κατασκευής αποχετευτικού συστήματος στις οδούς Γρηγόρη Αυξεντίου και Δανίας στην κοινότητα Αγίου Τύχωνα.

Οι εργασίες θα εκτελούνται σταδιακά σε τμήματα της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου μήκους 150 μέτρων.

Στην πρώτη φάση από την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 μέχρι την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 η διέλευση οχημάτων από και προς την οδό Αισώπου (δρόμος Αρμενοχωρίου) θα γίνεται διαμέσου της οδού Ικάρου.

Το ΣΑΛΑ, το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα και το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Την ίδια ώρα, στα πλαίσια του Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού, μέχρι την Τετάρτη 30 Μαρτίου, θα εκτελούνται εργασίες για την τοποθέτηση οχετών ομβρίων στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου από την συμβολή με την οδό Κορώνης με κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι την συμβολή με την οδό Κύκνου, στην περιοχή Τσιρείου, στον Δήμο Λεμεσού.

Καλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση για διοχέτευση της τροχαίας κίνησης.

Τηλέφωνο ΣΑΛΑ για έκτακτα περιστατικά 25881888

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

spot_img
spot_img

Ροή ειδήσεων

Μεμονωμένες βροχές το απόγευμα (Χάρτης πιθανοτήτων) – Πρόσκαιρα 30άρια+ και σκόνη από εβδομάδας

Σχετικά ασταθής αέρια μάζα συνεχίζει να επηρεάζει την περιοχή μας σήμερα και αύριο, με αποτέλεσμα την εκδήλωση μεμονωμένων βροχών...
- Advertisement -spot_img