Δελτίο Τύπου ΣΑΛΑ – Επίσκεψη επιτρόπου περιβάλλοντος στα γραφεία του ΣΑΛΑ

H Eπίτροπος Περιβάλλοντος κ. Κλέλια Βασιλείου επισκέφθηκε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας.

Ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Τσουλόφτας, η Διευθυντική Ομάδα και τα στελέχη του ΣΑΛΑ που ασχολούνται με περιβαλλοντικά θέματα υποδέχθηκαν την Επίτροπο Περιβάλλοντος και παρακάθησαν σε σύσκεψη μαζί της.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΑΛΑ έκαμε μία σφαιρική παρουσίαση του ΣΑΛΑ και των μεγάλων προκλήσεων που το απασχολούν, ιδιαίτερα σε σχέση με το περιβάλλον, για το οποίο το ΣΑΛΑ έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες.

Στη συνέχεια διεξάχθηκε μία εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για διάφορα περιβαλλοντικά και άλλα θέματα. Η Επίτροπος Περιβάλλοντος ζήτησε από όλα τα παρευρισκόμενα στελέχη του ΣΑΛΑ τις προσωπικές τους απόψεις σε σχέση με τα μεγάλα περιβαλλοντικά ζητήματα και ακολούθησε μια ζωντανή και παραγωγική συζήτηση.

Το ΣΑΛΑ και η Επίτροπος Περιβάλλοντος διαπίστωσαν ότι υπάρχει κοινή προσέγγιση στη διαχείριση σημαντικών περιβαλλοντικών θεμάτων και δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν και να ενδυναμώσουν τη συνεργασία τους με την ανάληψη κοινών δράσεων με συγκεκριμένους περιβαλλοντικούς στόχους.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ

25 Οκτωβρίου 2022

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

spot_img
spot_img

Ροή ειδήσεων

Μεμονωμένες βροχές το απόγευμα (Χάρτης πιθανοτήτων) – Πρόσκαιρα 30άρια+ και σκόνη από εβδομάδας

Σχετικά ασταθής αέρια μάζα συνεχίζει να επηρεάζει την περιοχή μας σήμερα και αύριο, με αποτέλεσμα την εκδήλωση μεμονωμένων βροχών...
- Advertisement -spot_img