Δελτίο Τύπου ΣΑΛΑ – Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ ΣΑΛΑ και ΤΕΠΑΚ

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στο Μέγαρο Πρυτανείας του ΤΕΠΑΚ, υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του ΣΑΛΑ και του ΤΕΠΑΚ, προς διεύρυνση και αναβάθμιση της μέχρι σήμερα αγαστής τεχνολογικής και επιστημονικής συνεργασίας των δύο οργανισμών. Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν από πλευράς του ΣΑΛΑ ο Πρόεδρος και Δήμαρχος Λεμεσού, κύριος Νίκος Νικολαΐδης, και ο Γενικός Διευθυντής του ΣΑΛΑ, Γιάννης Τσουλόφτας, ενώ από πλευράς του ΤΕΠΑΚ υπέγραψε ο Πρύτανης, καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης.

Η συνεργασία ΣΑΛΑ και ΤΕΠΑΚ έχει εξαιρετική σημασία διότι είναι ικανή να ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές στους δύο Κοινωφελείς Οργανισμούς της πόλης μας για προώθηση των σκοπών τους, αλλά κυρίως και για ουσιαστική και αποφασιστική συμβολή όχι μόνον στην επιστημονική έρευνα και ανάπτυξη, αλλά και στην προώθηση της κοινωνικής αναβάθμισης και περιβαλλοντικής συνείδησης στην χώρα μας, και ειδικότερα της πόλης μας.

Μέσω του υπογραφέντος Μνημονίου Συνεργασίας, το ΣΑΛΑ και το ΤΕΠΑΚ προχωρούν εμπράκτως στην υλοποίηση, προώθηση και καθιέρωση της μεταξύ τους συνεργασίας και σύμπραξης, ώστε να επιτυγχάνονται οι εκάστοτε κοινοί στόχοι και σκοποί που αφορούν αποκλειστικά το δημόσιο συμφέρον, υπό το φως της αρχής του αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ήδη, στη βάση του Υπογραφέντος Μνημονίου Συνεργασίας, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεις μεταξύ του ΣΑΛΑ και τριών Τμημάτων του ΤΕΠΑΚ, συγκεκριμένα του Τμήματος Χημικών Μηχανικών, του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής, για συγκεκριμένα Έργα τα οποία έχουν ως στόχο την ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων λύσεων σε υπαρκτά προβλήματα.

saa

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

spot_img
spot_img

Ροή ειδήσεων

Πρόγνωση και τάση καιρού για το 3ο δεκαήμερο Μαΐου – Ανανεωμένες προγνώσεις στις Τοποθεσίες

Στις 10ήμερες προγνώσεις στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι η αυξημένη ηλιοφάνεια θα συνεχίσει καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της...
- Advertisement -spot_img