Δελτίο τύπου: Συνάντηση ΕΥΔΑΠ – ΣΑΛΑ

Πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2022 στη Λεμεσό συνάντηση μεταξύ της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης (ΕΥΔΑΠ) και του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας (ΣΑΛΑ.)

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους του ΣΑΛΑ ο Πρόεδρος, Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ο Γενικός Διευθυντής, Γιάννης Τσουλόφτας, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, Μιχάλης Βρυωνίδης και η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών, Ιωάννα Χρίστου και εκ μέρους της ΕΥΔΑΠ ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Αναστάσιος Τόσιος και οι σύμβουλοι/συνεργάτες της ΕΥΔΑΠ Κώστας Νοδάρας, Μαρία Γεωργίου και Πέτρος Θεοχαρίδης εκ μέρους της One Team.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας της ΕΥΔΑΠ με την ευκαιρία της επίσκεψης του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ στην Κύπρο.

Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξάχθηκε σε ένα πολύ φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα,  οι δύο οργανισμοί εξέφρασαν την προθυμία τους για σύσφιξη των δεσμών μεταξύ τους, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την αλληλοενημέρωση για σημαντικά θέματα που απασχολούν τους δύο οργανισμούς.

ΕΥΔΑΠ και ΣΑΛΑ αποφάσισαν να συνεχίσουν τις μεταξύ τους επαφές με στόχο τη σύναψη μιας στρατηγικής συνεργασίας σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως η τεχνολογία, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων, η βέλτιστη αξιοποίηση του νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας των δημόσιων οργανισμών και ο ψηφιακός μετασχηματισμός.

Επισυνάπτεται φωτογραφία από τη συνάντηση.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ

17 Φεβρουαρίου 2022

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

spot_img
spot_img

Ροή ειδήσεων

Κίτρινη προειδοποίηση υψηλών μέγιστων θερμοκρασιών από Kitasweather για την Τετάρτη (26/6) σε εσωτερικό και ορεινά

Κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές μέγιστες θερμοκρασίες. Να είσαι ενήμερος! Oι μέγιστες θερμοκρασίες την Τετάρτη (26/6) αναμένεται να φτάσουν γύρω στους...
- Advertisement -spot_img