ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΣΕ ΔΥΣΠΡΑΓΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου του ΣΑΛΑ σε συνεδρία της στις 27 Ιανουαρίου 2021, αφού έλαβε υπόψη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που πλήττει ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, αποφάσισε όπως βελτιώσει για το 2021 τις ελαφρύνσεις σε δυσπραγούντες και συνταξιούχους και συνεχίσει την πολιτική εκπτώσεων σε αγροτικά τεμάχια.

Συγκεκριμένα, οι ελαφρύνσεις και εκπτώσεις για το 2021 αφορούν τις ακόλουθες περιπτώσεις:

Α. Δυσπραγούντες και Συνταξιούχοι

Μείωση των τελών της τάξης του 50% με μέγιστο ποσό για κάθε ιδιοκτήτη που εμπίπτει στην κατηγορία αυτή τα €90 για τα αποχετευτικά τέλη του έτους 2021, για τις πιο κάτω ομάδες:

α) για όσους παίρνουν βοήθημα από το Γραφείο Ευημερίας

β) για όσους παίρνουν σύνταξη αναπηρίας ή ανικανότητας από το Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων

γ) για ηλικιωμένους που παίρνουν κοινωνική σύνταξη ή σύνταξη γήρατος, χηρείας, ή άλλη σύνταξη εξωτερικού και το συνολικό μηνιαίο εισόδημα του νοικοκυριού δεν ξεπερνά, για νοικοκυριά ενός ατόμου τα €850 και για νοικοκυριά δύο ατόμων τα €1.200.

Β. Αγροτικά Τεμάχια

Για αγροτικά τεμάχια αποφασίστηκε όπως συνεχιστεί η πολιτική για παραχώρηση εκπτώσεως 50% στα αποχετευτικά τέλη που επιβάλλονται με βάση τον συντελεστή που εφαρμόζεται στην περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο.

Περισσότερες λεπτομέρειες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου στο www.sbla.com.cy.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ

1η Φεβρουαρίου 2021

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

spot_img
spot_img

Ροή ειδήσεων

Σταδιακή αισθητή άνοδος θερμοκρασίας από Δευτέρας – Σκαρφαλώνει γύρω στους 37-38°C ο υδράργυρος την Τετάρτη

Ψυχρό μέτωπο του βαρομετρικού χαμηλού με κέντρο την Τουρκία προσεγγίζει την περιοχή μας σήμερα Σάββατο με αποτέλεσμα την αυξημένη...
- Advertisement -spot_img