Αναθεωρημένα κριτήρια προειδοποιήσεων Kitasweather - Πότε τίθενται σε ισχύ προειδοποιήσεις

Αναθεωρημένα κριτήρια προειδοποιήσεων Kitasweather - Πότε τίθενται σε ισχύ προειδοποιήσεις

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Το Kitasweather έχει αναθεωρήσει κάποια από τα κριτήρια των προειδοποιήσεων που εκδίδει και έχουν προσαρμοστεί βάσει μετεωρολογικών δεδομένων που έχουμε συλλέξει τα τελευταία χρόνια, βάσει κλιματολογίας και βάσει των επιπτώσεων που έχουν ανά περιοχή.

Θα προσέξετε για παράδειγμα ότι τα ύψη βροχής διαφοροποιούνται αναλόγως υψομέτρου και αυτό έχει να κάνει με το ότι περιοχές με υψόμετρο από 300 μέτρα και άνω μπορούν να “αντέξουν” μεγαλύτερες ποσότητες βροχής χωρίς να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα σε αντίθεση με περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου, όπου συμπεριλαμβάνονται και όλες οι αστικές περιοχές, λόγω οριζόντιας επέκτασης.

Οι προειδοποιήσεις θα τίθονται σε ισχύ όταν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πληρείται κάποιο ή κάποια από τα κριτήρια τα οποία μπορείτε να δείτε πατώντας στον πιο κάτω σύνδεσμο. Σε περίπτωση που πληρούνται 2 ή και παραπάνω κριτήρια για την έκδωση προειδοποίησης, αυτά θα εκδίδονται ως μία προειδοποίηση, όπου θα αναγράφονται όλες οι σχετικές πληροφορίες.

Για τα όλα τα αναθεωρημένα κριτήρια προειδοποιήσεων του Kitasweather, πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Κριτήρια Προειδοποιήσεων Kitasweather

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε τα αναθεωρημένα κριτήρια βροχόπτωσης του Kitasweather.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.