Βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν όλο το νησί από τα δυτικά τις επόμενες ώρες

Οι καταιγίδες που εκδηλώθηκαν νωρίτερα στην επαρχία Λευκωσίας, κινήθηκαν προς τις κατεχόμενες περιοχές και τώρα άρχισαν γενικευμένες βροχές να επηρεάζουν τα δυτικά τμήματα του νησιού. Οι βροχές αναμένεται να καλύψουν όλο το νησί. Σε γενικές γραμμές αναμένονται καλές ποσότητες βροχής, παρόλο που αυτό το σύστημα κινείται γρήγορα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την βροχόπτωση και γενικότερα τις συνθήκες που επικρατούν στους μετεωρολογικούς μας σταθμούς, στην αρχική μας σελίδα. Οι πρώτοι σταθμοί που θα αρχίσουν να καταγράφουν βροχόπτωση είναι οι σταθμοί μας στην υπεραγορά Παπαντωνίου στην Πόλη Χρυσοχούς και στα αρτοποιεία Sunfresh στην Κάτω Πάφο, ενώ μετά ακολουθούν οι υπόλοιποι.

Στην Λευκωσία στις εκθέσεις BMW καταγράφηκε νωρίτερα 1mm βροχής, αλλά οι συγκεκριμένες καταιγίδες έδωσαν πολύ μεγαλύτερες ποσότητες βροχής αλλά και χαλαζιού σε κατεχόμενες περιοχές. Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά την πρωινή πρόβλεψη . Επίσης μπορείτε να παρακολουθείτε τις εικόνες του ραντάρ όλης της περιοχής εδώ και λεπτομερώς για την κάθε περιοχή κάτω από την πρόβλεψη της κάθε τοποθεσίας (locations)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

//]]>