Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Κλειστό χαμηλό στη μέση τροπόσφαιρα και αβαθές χαμηλό στην επιφάνεια επηρεάζουν την περιοχή μας. 

Σήμερα Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος έως συννεφιασμένος, όπου και αναμένεται η εκδήλωση τοπικών κυρίως ελαφριών βροχών, κυρίως στα δυτικά, νότια και ανατολικά κατά το δεύτερο μισό της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως βορειοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ κυρίως στα ανατολικά/βορειοανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 18 έως 20 βαθμούς σε εσωτερικά τμήματα του νησιού, 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και στους 4 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, όπου αναμένεται η εκδήλωση μεμονωμένων βροχών/καταιγίδων κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως βορειοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ κυρίως στα ανατολικά/βορειοανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, 12 έως 14 στα παράλια και στους 0 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Αύριο Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς έως κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να παρατηρηθούν τοπικές βροχές/καταιγίδες κυρίως στο ανατολικό 1/3 του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως βορειοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ κυρίως στα ανατολικά/βορειοανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 19 έως 21 βαθμούς σε εσωτερικά τμήματα του νησιού, 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και στους 6 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Αύριο το βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με την πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών κυρίως στο νοτιοανατολικό 1/3 του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως βορειοανατολικοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ κυρίως στα ανατολικά/βορειοανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, 12 έως 15 στα παράλια και στον -1 βαθμό Κελσίου στη Χιονίστρα.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές/καταιγίδες. Κάποιες καταιγίδες θα είναι έντονες και πιθανόν να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ριπαίους ανέμους. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. 

Ώρα έκδοσης: 09:20 Τ.Ω