Θερμές αέριες μάζες επηρεάζουν την περιοχή

Σήμερα Παρασκευή ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος, εκτός από τα ορεινά όπου θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη κυρίως στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως θαλάσσιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 28 στα νότια και ανατολικά παράλια, 27 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 18 βαθμούς στη χιονίστρα.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι αίθριος, με ασθενείς βορειοδυτικούς έως βορειοανατολικούς ανέμους 1 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 έως 15 βαθμούς στα παράλια και στους 8 στη χιονίστρα.

Το Σάββατο αναμένεται ηλιόλουστος καιρός. Η θερμοκρασία σημειώνει περαιτέρω άνοδο, για να φθάσει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από ψηλές νεφώσεις οι οποίες όμως δεν θα επηρεάσουν ιδιαιτέρα την ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή σε σχέση με το Σάββατο.

Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με σκόνη. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες στα ορεινά και στο εσωτερικό. Μικρή πτώση θερμοκρασίας.

Την Τρίτη και Τετάρτη συνεχίζει η πιθανότητα για μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ορεινά και το εσωτερικό. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται κυρίως αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή περαιτέρω πτώση, αλλά παραμένει σε ψηλότερα για την εποχή επίπεδα.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

//]]>