Χωρίς ουσιαστική αλλαγή του καιρού οι επόμενες μέρες

Χωρίς ουσιαστική αλλαγή του καιρού οι επόμενες μέρες

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Ασθενές χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές ηλιόλουστος. Τοπικά στα ορεινά, εσωτερικό και ανατολικά θα αναπτυχθούν αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί έως νοτιοδυτικοί αρχικά ασθενείς 1-3 μποφόρ, αλλά σύντομα θα ενισχυθούν σε 3-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ στα νότια και νοτιοανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται ελαφρώς πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, 28 έως 31 στα παράλια και 17 στη Χιονίστρα.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως βορειοδυτικοί, ασθενείς 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, 18 έως 19 στα παράλια και 10 στη Χιονίστρα.

Αύριο και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος εκτός από τα ορεινά και εσωτερικό όπου θα παρατηρούνται τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη και κυρίως την Παρασκευή αναμένεται αύξηση των νεφώσεων με πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων κυρίως στα ορεινά και εσωτερικό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία σημειώνει πτώση.

Στα Locations μπορείτε να δείτε την πιθανότητα βροχής για κάθε περιοχή, μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Επίσης, στα Weather Stations μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις μετρήσεις από τους μετεωρολογικούς μας σταθμούς.

Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι εξαιρετικά μεγάλος σε όλες τις περιοχές!

Map: http://www.unisys.com/