Ηλιόλουστος ο καιρός σήμερα


>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Υψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς 2-3 μποφόρ. Οι θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, 15-17 στα παράλια και 1 στη Χιονίστρα.
Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος και ψυχρός. Στα ορεινά και ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός και τοπικά στο εσωτερικό ασθενής παγετός.
Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή άνοδο.
Τη Δευτέρα αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται τις απογευματινές ώρες δεν αποκλείεται να δώσουν λίγες μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και βόρεια.
Την Τρίτη θα μας επηρεάσει ασθενές βαρομετρικό και αναμένονται τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στο Τρόοδος. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.
Από την Τετάρτη μέχρι και το τέλος της βδομάδας δεν φαίνεται κάτι οργανωμένο πρός το παρόν όσο αφορά βροχές να επηρεάζει την περιοχή. Άνοδος της θερμοκρασίας.

Το ύψος των χιονιών στην Χιονίστρα είναι 102 εκατοστά και στην Πλατεία Τροόδους 70 εκατοστά.