Κυρίως συννεφιασμένος ο καιρός αύριο - Πιθανότητες βροχής από το βράδυ και έπειτα

Κυρίως συννεφιασμένος ο καιρός αύριο - Πιθανότητες βροχής από το βράδυ και έπειτα

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Οι Τοποθεσίες έχουν μόλις ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών.

Στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι αύριο Πέμπτη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τον υδράργυρο ωστόσο να παραμένει σε ψηλότερα για την εποχή επίπεδα. Από το βράδυ της Πέμπτης, οι νεφώσεις θα αυξηθούν περαιτέρω και αναμένεται σημειωθούν λίγες σταγόνες λάσπης ή/και ελαφριές λασποβροχές κατά διαστήματα.

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την πρόγνωση του Kitasweather για το Τρόοδος (1900 μέτρα).

Από την Παρασκευή και μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ο καιρός θα είναι άστατος με κατά διαστήματα βροχές/καταιγίδες, οι οποίες στο σύνολο τους αναμένεται να επηρεάσουν το μεγαλύτερο μέρος του νησιού ή/και όλο. Τα φαινόμενα την Κυριακή φαίνεται πως θα είναι υπό μορφή χιονιού στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους με τα μέχρι τώρα στοιχεία. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση παραμένοντας ωστόσο κοντά στις κανονικές για την εποχή.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.