Με καλές καιρικές συνθήκες οι επόμενες ημέρες - Τάση καιρού μέχρι το Πάσχα στις ανανεωμένες Τοποθεσίες

Με καλές καιρικές συνθήκες οι επόμενες ημέρες - Τάση καιρού μέχρι το Πάσχα στις ανανεωμένες Τοποθεσίες

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Οι Τοποθεσίες έχουν μόλις ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών.

Στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι από αύριο Κυριακή μέχρι και την Μεγάλη Τρίτη αναμένονται αυξημένες ώρες ηλιοφάνειας, ωστόσο, στην πρόγνωση του Τροόδους, θα προσέξετε ότι υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο το επόμενο διήμερο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Ο υδράργυρος θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα έως ελαφρώς πιο πάνω.

Την Μεγάλη Τετάρτη, αναμένεται σταδιακή αύξηση των νεφώσεων με την θερμοκρασία να μην σημειώνει αξιόλογη μεταβολή ενώ την Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή παρουσιάζονται κάποιες πιθανότητες βροχής, ωστόσο, υπάρχει αρκετή διχογνωμία και αυτές οι πιθανότητες τις επόμενες ημέρες μπορεί να αυξηθούν ή και να μειωθούν. Παράλληλα, η θερμοκρασία φαίνεται πως θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί γύρω στα κανονικά έως ελαφρώς πιο κάτω.

Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται πως θα επικρατήσει καλός καιρός, με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο.

Από την Δευτέρα του Πάσχα και μέχρι το τέλος της πρόγνωσης, φαίνεται πως οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα ενώ αυξάνονται ελαφρώς οι πιθανότητες βροχής.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την πρόγνωση του Kitasweather για την Λευκωσία.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.