Οι βροχές από Λεμεσό κινούνται προς Λάρνακα - Δείξτε προσοχή!!!

Οι βροχές από Λεμεσό κινούνται προς Λάρνακα - Δείξτε προσοχή!!!

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Ενημέρωση ώρα 22:30:

Οι βροχές που κινήθηκαν προς την πόλη και επαρχία Λάρνακας έχουν εξασθενήσει αλλά έχουν γενικευτεί όπως βλέπετε στην πιο κάτω εικόνα του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Ενημέρωση ώρα 22:00:

Παρατεταμένες βροχές μέτριας έως έντονης έντασης επηρεάζουν το ανατολικό μισό της επαρχίας Λάρνακας εδώ και μια ώρα περίπου. Πριν από λίγο άρχισε να επηρεάζεται και η πόλη της Λάρνακας, όπως βλέπετε στην πιο κάτω εικόνα του ραντάρ του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Ενημέρωση ώρα 21:30:

Οι παρατεταμένες και έντονες βροχές που επηρέασαν νωρίτερα την πόλη και επαρχία Λεμεσού, κινούνται προς την πόλη και επαρχία Λάρνακας. Συστήνεται όπως περιορίσετε τις μετακινήσεις σας και απομακρυνθείτε από πλημμυρικά ευάλωτες περιοχές για κάθε ενδεχόμενο.

Για την τελευταία καιρική ενημέρωση πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Καιρική ενημέρωση (16:20) – Σταδιακή επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες.

Ενημέρωση ώρα 21:20:

Παρατεταμένη βροχόπτωση παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στην πόλη και επαρχία Λεμεσού και άρχισαν να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα και τοπικές πλημμύρες, όπως βλέπετε στις πιο κάτω εικόνες του ραντάρ και βίντεο. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή!!

Στις πιο κάτω εικόνες του ραντάρ μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά σε ποιες περιοχές σημειώνονται βροχές, με ποια ένταση αλλά και την κίνησή τους. Για τοπική ώρα να προσθέσετε 2 ώρες.

Δείξτε προσοχή όπου υπάρχουν έντονοι χρωματισμοί (Κίτρινο, Πορτοκαλί και Κόκκινο).

This image has an empty alt attribute; its file name is antppi15.jpg
Radar Görüntüsü: Hatay, PPI
This image has an empty alt attribute; its file name is image_b_gr.png
Ηλεκτρικές Εκκενώσεις