Σχετικά θερμές μάζες και σκόνη θα επηρεάσουν την περιοχή


>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Ασθενής υψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, στα βόρεια και στα ορεινά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να δώσουν λίγες μεμονωμένες ελαφριές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, 18 έως 20 βαθμούς στα παράλια και στους 7 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά παντού αίθριος. Στα ορεινά θα σχηματιστεί ασθενής παγετός. Αύριο ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Την περιοχή θα επηρεάζει μέτριο έως ισχυρό ανατολικό-νοτιοανατολικό ρεύμα αέρα. Στην ατμόσφαιρα θα εμφανιστεί σταδιακά αραιή σκόνη από τη Λιβύη. Άνοδος της θερμοκρασίας.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και σχετικά θερμός για την εποχή. Το μέτριο έως ισχυρό ανατολικό-νοτιοανατολικό ρεύμα αέρα συνεχίζει. Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχουν μέτρια ποσοστά σκόνης. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα κυμαίνεται 3 έως 5 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Το βράδυ της Τετάρτης αναμένεται να μας επηρεάσει ασθενές ψυχρό μέτωπο με ένα σύντομο πέρασμα από τοπικές βροχές και καταιγίδες. Την Πέμπτη πιθανό να σημειωθούν ακόμα λίγες βροχές στα ορεινά και νότια, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Πτώση της θερμοκρασίας. Το Σαββατοκύριακο αυξάνονται οι πιθανότητες για βροχές, πτώση της θερμοκρασίας.

1 Comment

  1. Hello kitas.
    When i click on your weather stations a blue window opens but it is empty.
    Is there a technical problem…?
    A.