θερμό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή


>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Σχετικά θερμό μέτριο ως ισχυρό ανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί μέτριοι ως ισχυροί 3 έως 5 μποφόρ με τις ριπές να φτάνουν τα 6 μποφόρ στα νότια παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, 23 έως 25 στα ανατολιά και βόρεια παράλια, 25 έως 28 στα δυτικά και νότια παράλια και 15 βαθμούς στη χιονίστρα. Το βράδυ ο καιρός θα είναι αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα εμφανιστεί μέτρια σκόνη. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 έως 17 στα παράλια και 6 στη χιονίστρα.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με κυρίως μέτρια ποσοστά σκόνης. Το απόγευμα ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή περαιτέρω πτώση.

Το Σαββατοκύριακο ασθενές χαμηλό βαρομετρικό και ασταθείς αέριες μάζες θα επηρεάζουν την περιοχή, όπου πιθανόν να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές ή και καταιγίδα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά και εσωτερικό. Σημειώνεται μικρή περαιτέρω πτώση θερμοκρασίας.

Την ερχόμενη βδομάδα αρχικά φαίνεται να μας επηρεάζουν θερμές αέριες μάζες και σκόνη από την Αφρική, πιθανό να ακολουθήσουν τοπικές βροχές.