Τοπικές βροχές/καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα


>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Στο χάρτη στην κεντρική εικόνα, σας παρουσιάζουμε τις πιθανότητες βροχής που παρουσιάζει η κάθε περιοχή σήμερα.

Η πιθανότητα βροχής στην επικράτεια του νησιού κυμαίνεται από 10% έως 60% και μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά στα Locations, τόσο για σήμερα αλλά και για τις επόμενες ημέρες.

Ο κύριως όγκος των βροχών/καταιγίδων αναμένεται στα ορεινά/ημιορεινά, βόρεια της Λεμεσού. Οι βροχές από εκεί θα ακολουθήσουν νότια – νοτιοανατολική πορεία και αναμένεται να επηρεάσουν τοπικά μέχρι και παράλιες περιοχές. Επίσης, στα ανατολικά – νοτιοανατολικά τμήματα του νησιού αναμένεται να εκδηλωθούν μεμονωμένες βροχές/καταιγίδες και θα ακολουθήσουν την ίδια πορεία.

Οι καταιγίδες θα είναι κατά τόπους έντονες με μικρού διαμετρήματος χαλάζι.

Στις πιο κάτω εικόνες του ραντάρ μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά σε ποιες περιοχές σημειώνονται βροχές, με ποια ένταση αλλά και την κίνησή τους. Για τοπική ώρα να προσθέσετε 2 ώρες.

Δείξτε προσοχή όπου υπάρχουν έντονοι χρωματισμοί (Κίτρινο, Πορτοκαλί και Κόκκινο).

This image has an empty alt attribute; its file name is antppi15.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is image_b_gr.png
Ηλεκτρικές εκκενώσεις

Στα Locations μπορείτε να δείτε ανά πόλη ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain) την εβδομάδα που μας έρχεται. Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.