Ξεπερνά τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο


>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Σήμερα Πέμπτη ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως θαλάσσιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 28 στα νότια και νοτιοανατολικά παράλια, 27 στα δυτικά παράλια, 25 στα βόρεια και ανατολικά παράλια και στους 17 βαθμούς στη χιονίστρα.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι αίθριος, με ασθενείς βορειοδυτικούς έως βορειοανατολικούς ανέμους 1 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 έως 14 βαθμούς στα παράλια και στους 7 στη χιονίστρα.

Αύριο ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος, εκτός από τα ορεινά όπου θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή σε σχέση με σήμερα.

Το Σάββατο αναμένεται ηλιόλουστος καιρός. Η θερμοκρασία σημειώνει περαιτέρω άνοδο, για να φθάσει στους 30-31 βαθμούς στο εσωτερικό.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος από ψηλές νεφώσεις οι οποίες όμως δεν θα επηρεάσουν την ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία σημειώνει περαιτέρω άνοδο, για να φθάσει στους 31-32 βαθμούς στο εσωτερικό.

Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με σκόνη. Μικρή πτώση θερμοκρασίας.

Την Τρίτη και Τετάρτη ασταθείς αέριες μάζες και σχετικά χαμηλή πίεση θα επηρεάζουν την περιοχή και αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ορεινά και το εσωτερικό. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται κυρίως αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση, αλλά παραμένει σε ψηλότερα για την εποχή επίπεδα.