Κλειστοί όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος λόγω ισχυρού παγετού

Κλειστοί όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος λόγω ισχυρού παγετού

>   Το δελτίο καιρού προσφέρει η kitas bank of cyprus banner


Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο λόγω καιρικών συνθηκών σύμφωνα με την Αστυνομία Κύπρου– Ώρα ενημέρωσης:

09/02/2020 06:40:00

Λόγω παγετού, όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος είναι κλειστοί για όλα τα οχήματα. Επίσης λόγω παγετού οι πιο κάτω δρόμοι είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιλισθητικές αλυσίδες.

Επαρχία Λεμεσού

​Αμιάντου – Καρβουνά

Τριμίκλινης – Πελενδρίου

Μονιάτη – Πλατρών

Πέρα Πεδιού – Μανδριών – Πλατρών

Διαμέρισμα Μόρφου

Πεδουλά – Προδρόμου

Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς

Προδρόμου – Πλατρών

Προδρόμου – Λεμύθου

Πεδουλά – Κύκκου

Κακοπετριάς – Καρβουνά

Προτρέπονται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στις αναφερόμενες περιοχές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλα διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Το ύψος του χιονιού στο ξενοδοχείο «Jubilee» στις (08:30) ήταν 68 εκατοστά και η θερμοκρασία στους -8.4 βαθμούς Κελσίου. Στην χιονίστρα το ύψος του χιονιού κυμαίνεται από περίπου 80-110 εκατοστά.

Για το αναλυτικό δελτίο καιρού και σχετική προειδοποίηση πατήστε στους πιο κάτω συνδέσμους:

Συνεχίζει την θεαματική πτώση ο υδράργυρος – Πιθανότητα νιφάδων μέχρι και σε μηδενικό υψόμετρο.

Πορτοκαλί προειδοποίηση για εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες στα ορεινά και υψηλότερα ημιορεινά.

Από τις κάμερες μας στο Τρόοδος και Βαβατσινιά μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή και τις χιονοπτώσεις που αναμένονται πατώντας στους πιο κάτω συνδέσμους:

Ξενοδοχείο Jubilee – Τρόοδος

Βαβατσινιά

Επισημαίνεται ότι, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο και ιδαίτερα στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής – application “Αστυνομία Κύπρου” ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία “Οδικό Δίκτυο“.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.