Αρκετές βροχές, σημαντικές χιονοστρώσεις και θερμοκρασίες κάτω της κανονικής τις επόμενες ημέρες

Στις 10ήμερες προγνώσεις στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι αναμένεται άκρως χειμερινό καιρικό σκηνικό με αρκετές βροχές, χιόνια, θερμοκρασίες κάτω της κανονικής και μειωμένη ηλιοφάνεια τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τις Τοποθεσίες για τις οποίες εκδίδουμε προγνώσεις (Λευκωσία – Λεμεσός – Λάρνακα – Πάφος – Παραλίμνι – Πόλη Χρυσοχούς και Τρόοδος – 1900 μέτρα), τα μεγαλύτερα ύψη βροχής συγκεντρώνονται στη Λευκωσία, Παραλίμνι και Πόλη Χρυσοχούς ενώ στο Τρόοδος (1900 μέτρα) αναμένονται σημαντικές χιονοστρώσεις. Βελτίωση στο καιρικό σκηνικό και άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από την Παρασκευή και έπειτα.

Αύριο Δευτέρα, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά έως κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές. Κατά το δεύτερο μισό της ημέρας οι νεφώσεις θα αυξηθούν και αναμένονται κατά περιόδους βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδες θα παρατηρείται χαλαζόπτωση, με αυξημένη πιθανότητα χαλαζόστρωσης. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1200 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις κυρίως από τα 1300 μέτρα και άνω ενώ σε περίπτωση καταιγίδας σε ορεινή περιοχή, χιονόπτωση και χιονόστρωση μπορεί να παρατηρηθεί έως και 100-200 μέτρα πιο κάτω. Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά περιόδους και κατά τόπους πυκνές με βαριές χιονοστρώσεις. Κατά τις βραδινές ώρες, ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές/καταιγίδες κατά περιόδους, με τα φαινόμενα να είναι πιο συχνά και πιο γενικευμένα στο βόρειο/βορειοανατολικό 1/2 του νησιού. Στα βόρεια, τα φαινόμενα θα είναι παρατεταμένα. Σε καταιγίδες θα παρατηρείται χαλαζόπτωση, με αυξημένη πιθανότητα χαλαζόστρωσης. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1200 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις κυρίως από τα 1300 μέτρα και άνω ενώ σε περίπτωση καταιγίδας σε ορεινή περιοχή, χιονόπτωση και χιονόστρωση μπορεί να παρατηρηθεί έως και 100-200 μέτρα πιο κάτω. Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά περιόδους και κατά τόπους πυκνές με βαριές χιονοστρώσεις. Η πιθανότητα βροχής για αύριο Δευτέρα κυμαίνεται κατά το πρώτο μισό της ημέρας από 40-60% (αναλόγως περιοχής), κατά το δεύτερο μισό της ημέρας από 70-90% (αναλόγως περιοχής) ενώ το βράδυ, η πιθανότητα βροχής κυμαίνεται από 60-90% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί γύρω στους 2-3 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 12 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 14-16 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 0 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα) όπου θα επικρατεί παγετός.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές/καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι γενικευμένα και παρατεταμένα στο βόρειο 1/2 του νησιού και ανατολικά ενώ στα νοτιοδυτικά θα παρατηρούνται και διαστήματα χωρίς βροχές. Σε καταιγίδες θα παρατηρείται χαλαζόπτωση, με αυξημένη πιθανότητα χαλαζόστρωσης. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1200 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις κυρίως από τα 1300 μέτρα και άνω ενώ σε περίπτωση καταιγίδας σε ορεινή περιοχή, χιονόπτωση και χιονόστρωση μπορεί να παρατηρηθεί έως και 100-200 μέτρα πιο κάτω. Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά περιόδους πυκνές και παρατεταμένες, με πολύ βαριές χιονοστρώσεις. Κατά τις βραδινές ώρες, ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές/καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι γενικευμένα, πιο έντονα και παρατεταμένα στο βόρειο/βορειοανατολικό 1/2 του νησιού. Σε καταιγίδες θα παρατηρείται χαλαζόπτωση, με αυξημένη πιθανότητα χαλαζόστρωσης. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1200 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις κυρίως από τα 1300 μέτρα και άνω ενώ σε περίπτωση καταιγίδας σε ορεινή περιοχή, χιονόπτωση και χιονόστρωση μπορεί να παρατηρηθεί έως και 100-200 μέτρα πιο κάτω. Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά περιόδους πυκνές και παρατεταμένες, με πολύ βαριές χιονοστρώσεις. Η πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται από 50-80% (αναλόγως περιοχής) και στο Τρόοδος ανέρχεται στο 90-100% ενώ το βράδυ, η πιθανότητα βροχής κυμαίνεται από 70-100% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί γύρω στους 2-5 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 11 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 12-15 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους -2 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα) όπου θα επικρατεί παγετός.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι άστατος με κατά περιόδους βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι γενικευμένα και παρατεταμένα στο βόρειο 1/2 του νησιού. Σε καταιγίδες θα παρατηρείται χαλαζόπτωση, με αυξημένη πιθανότητα χαλαζόστρωσης. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1200 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις κυρίως από τα 1300 μέτρα και άνω ενώ σε περίπτωση καταιγίδας σε ορεινή περιοχή, χιονόπτωση και χιονόστρωση μπορεί να παρατηρηθεί έως και 100-200 μέτρα πιο κάτω. Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά περιόδους πυκνές και παρατεταμένες, με πολύ βαριές χιονοστρώσεις. Κατά τις βραδινές ώρες, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και τοπικά συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές κατά περιόδους, χωρίς να αποκλείονται και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά παράλια. Σε περίπτωση καταιγίδας θα παρατηρείται χαλαζόπτωση, με αυξημένη πιθανότητα χαλαζόστρωσης. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1100 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις κυρίως από τα 1200 μέτρα και άνω ενώ σε περίπτωση καταιγίδας σε ορεινή περιοχή, χιονόπτωση και χιονόστρωση μπορεί να παρατηρηθεί έως και 100-200 μέτρα πιο κάτω. Η πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται από 70-90% (αναλόγως περιοχής) ενώ το βράδυ, η πιθανότητα βροχής κυμαίνεται από 50-70% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση, για να κυμανθεί γύρω στους 3-6 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 10 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 12-14 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους -3 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα) όπου θα επικρατεί παγετός.

invito

Την Πέμπτη, φαίνεται πως θα παρατηρηθούν κάποιες τοπικές βροχές στην περιοχή μας και χιόνια στα υψηλότερα ορεινά, με τον καιρό ωστόσο προοδευτικά να αρχίσει να βελτιώνεται. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, παραμένοντας ωστόσο σε επίπεδα λίγο κάτω της κανονικής.

Να σημειώσουμε ότι έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει το καιρικό σκηνικό στην περιοχή μας, ωστόσο, τέτοια συστήματα έχουν χαμηλή προγνωσιμότητα και είναι πολύ πιθανόν να παρουσιάζονται σημαντικές αλλαγές στη πρόγνωση. Για αυτό συστήνουμε όπως παρακολουθείτε τις προγνώσεις στις Τοποθεσίες σε τακτά χρονικά διαστήματα για τυχόν αλλαγές.

Διαβάστε επίσης:

Διαταραχή με δυνητικά σοβαρές επιπτώσεις θα επηρεάσει την περιοχή μας – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Tην Παρασκευή και μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, φαίνεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα γενικά βελτιωμένος καιρός, ωστόσο κάποιες μικρές πιθανότητες συνεχίζουν να παρουσιάζονται. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο, για να φτάσει και πιθανόν προς το τέλος της πρόγνωσης να ξεπεράσει ελαφρώς τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Όσον αφορά τους ανέμους, αυτοί θα πνέουν αύριο Δευτέρα βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, εντάσεως 3-4 μποφόρ και στα προσήνεμα/κορυφές βουνών έως 5 μποφόρ. Την Τρίτη, οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως βορειοανατολικοί, εντάσεως 4-5 μποφόρ και στα προσήνεμα και κορυφές βουνών έως 5-6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Την Τετάρτη, οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί, εντάσεως 3-4 μποφόρ και τοπικά έως 5 μποφόρ. Την Πέμπτη, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί έως ανατολικοί, εντάσεως 3-4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα έως 5 μποφόρ. Από την Παρασκευή και έπειτα, οι άνεμοι φαίνεται να στρέφονται και πάλι σε βορειοδυτικούς και στην πορεία σε δυτικούς/νοτιοδυτικούς.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Πόλη Χρυσοχούς

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την ανανεωμένη 10ήμερη πρόγνωση του Kitasweather για το Τρόοδος (1900 μέτρα).

Στις 10ήμερες προγνώσεις στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι αναμένεται άκρως χειμερινό καιρικό σκηνικό με αρκετές βροχές, χιόνια, θερμοκρασίες κάτω της κανονικής και μειωμένη ηλιοφάνεια τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τις Τοποθεσίες για τις οποίες εκδίδουμε προγνώσεις (Λευκωσία – Λεμεσός – Λάρνακα – Πάφος – Παραλίμνι – Πόλη Χρυσοχούς και Τρόοδος – 1900 μέτρα), τα μεγαλύτερα ύψη βροχής συγκεντρώνονται στη Λευκωσία, Παραλίμνι και Πόλη Χρυσοχούς ενώ στο Τρόοδος (1900 μέτρα) αναμένονται σημαντικές χιονοστρώσεις. Βελτίωση στο καιρικό σκηνικό και άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από την Παρασκευή και έπειτα.

Αύριο Δευτέρα, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά έως κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές. Κατά το δεύτερο μισό της ημέρας οι νεφώσεις θα αυξηθούν και αναμένονται κατά περιόδους βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδες θα παρατηρείται χαλαζόπτωση, με αυξημένη πιθανότητα χαλαζόστρωσης. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1200 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις κυρίως από τα 1300 μέτρα και άνω ενώ σε περίπτωση καταιγίδας σε ορεινή περιοχή, χιονόπτωση και χιονόστρωση μπορεί να παρατηρηθεί έως και 100-200 μέτρα πιο κάτω. Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά περιόδους και κατά τόπους πυκνές με βαριές χιονοστρώσεις. Κατά τις βραδινές ώρες, ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές/καταιγίδες κατά περιόδους, με τα φαινόμενα να είναι πιο συχνά και πιο γενικευμένα στο βόρειο/βορειοανατολικό 1/2 του νησιού. Στα βόρεια, τα φαινόμενα θα είναι παρατεταμένα. Σε καταιγίδες θα παρατηρείται χαλαζόπτωση, με αυξημένη πιθανότητα χαλαζόστρωσης. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1200 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις κυρίως από τα 1300 μέτρα και άνω ενώ σε περίπτωση καταιγίδας σε ορεινή περιοχή, χιονόπτωση και χιονόστρωση μπορεί να παρατηρηθεί έως και 100-200 μέτρα πιο κάτω. Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά περιόδους και κατά τόπους πυκνές με βαριές χιονοστρώσεις. Η πιθανότητα βροχής για αύριο Δευτέρα κυμαίνεται κατά το πρώτο μισό της ημέρας από 40-60% (αναλόγως περιοχής), κατά το δεύτερο μισό της ημέρας από 70-90% (αναλόγως περιοχής) ενώ το βράδυ, η πιθανότητα βροχής κυμαίνεται από 60-90% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί γύρω στους 2-3 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 12 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 14-16 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους 0 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα) όπου θα επικρατεί παγετός.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές/καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι γενικευμένα και παρατεταμένα στο βόρειο 1/2 του νησιού και ανατολικά ενώ στα νοτιοδυτικά θα παρατηρούνται και διαστήματα χωρίς βροχές. Σε καταιγίδες θα παρατηρείται χαλαζόπτωση, με αυξημένη πιθανότητα χαλαζόστρωσης. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1200 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις κυρίως από τα 1300 μέτρα και άνω ενώ σε περίπτωση καταιγίδας σε ορεινή περιοχή, χιονόπτωση και χιονόστρωση μπορεί να παρατηρηθεί έως και 100-200 μέτρα πιο κάτω. Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά περιόδους πυκνές και παρατεταμένες, με πολύ βαριές χιονοστρώσεις. Κατά τις βραδινές ώρες, ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές/καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι γενικευμένα, πιο έντονα και παρατεταμένα στο βόρειο/βορειοανατολικό 1/2 του νησιού. Σε καταιγίδες θα παρατηρείται χαλαζόπτωση, με αυξημένη πιθανότητα χαλαζόστρωσης. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1200 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις κυρίως από τα 1300 μέτρα και άνω ενώ σε περίπτωση καταιγίδας σε ορεινή περιοχή, χιονόπτωση και χιονόστρωση μπορεί να παρατηρηθεί έως και 100-200 μέτρα πιο κάτω. Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά περιόδους πυκνές και παρατεταμένες, με πολύ βαριές χιονοστρώσεις. Η πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται από 50-80% (αναλόγως περιοχής) και στο Τρόοδος ανέρχεται στο 90-100% ενώ το βράδυ, η πιθανότητα βροχής κυμαίνεται από 70-100% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί γύρω στους 2-5 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 11 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 12-15 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους -2 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα) όπου θα επικρατεί παγετός.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι άστατος με κατά περιόδους βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι γενικευμένα και παρατεταμένα στο βόρειο 1/2 του νησιού. Σε καταιγίδες θα παρατηρείται χαλαζόπτωση, με αυξημένη πιθανότητα χαλαζόστρωσης. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1200 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις κυρίως από τα 1300 μέτρα και άνω ενώ σε περίπτωση καταιγίδας σε ορεινή περιοχή, χιονόπτωση και χιονόστρωση μπορεί να παρατηρηθεί έως και 100-200 μέτρα πιο κάτω. Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά περιόδους πυκνές και παρατεταμένες, με πολύ βαριές χιονοστρώσεις. Κατά τις βραδινές ώρες, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και τοπικά συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές κατά περιόδους, χωρίς να αποκλείονται και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά παράλια. Σε περίπτωση καταιγίδας θα παρατηρείται χαλαζόπτωση, με αυξημένη πιθανότητα χαλαζόστρωσης. Τα φαινόμενα από τα περίπου 1100 μέτρα και άνω θα είναι υπό την μορφή χιονιού, με χιονοστρώσεις κυρίως από τα 1200 μέτρα και άνω ενώ σε περίπτωση καταιγίδας σε ορεινή περιοχή, χιονόπτωση και χιονόστρωση μπορεί να παρατηρηθεί έως και 100-200 μέτρα πιο κάτω. Η πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται από 70-90% (αναλόγως περιοχής) ενώ το βράδυ, η πιθανότητα βροχής κυμαίνεται από 50-70% (αναλόγως περιοχής). Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση, για να κυμανθεί γύρω στους 3-6 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας γύρω στους 10 βαθμούς Κελσίου στη Λευκωσία, γύρω στους 12-14 βαθμούς Κελσίου στα παράλια (αναλόγως περιοχής) και γύρω στους -3 βαθμούς Κελσίου στο Τρόοδος (1900 μέτρα) όπου θα επικρατεί παγετός.

Την Πέμπτη, φαίνεται πως θα παρατηρηθούν κάποιες τοπικές βροχές στην περιοχή μας και χιόνια στα υψηλότερα ορεινά, με τον καιρό ωστόσο προοδευτικά να αρχίσει να βελτιώνεται. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, παραμένοντας ωστόσο σε επίπεδα λίγο κάτω της κανονικής.

Να σημειώσουμε ότι έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει το καιρικό σκηνικό στην περιοχή μας, ωστόσο, τέτοια συστήματα έχουν χαμηλή προγνωσιμότητα και είναι πολύ πιθανόν να παρουσιάζονται σημαντικές αλλαγές στη πρόγνωση. Για αυτό συστήνουμε όπως παρακολουθείτε τις προγνώσεις στις Τοποθεσίες σε τακτά χρονικά διαστήματα για τυχόν αλλαγές.

Διαβάστε επίσης:

Διαταραχή με δυνητικά σοβαρές επιπτώσεις θα επηρεάσει την περιοχή μας – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Tην Παρασκευή και μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, φαίνεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα γενικά βελτιωμένος καιρός, ωστόσο κάποιες μικρές πιθανότητες συνεχίζουν να παρουσιάζονται. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο, για να φτάσει και πιθανόν προς το τέλος της πρόγνωσης να ξεπεράσει ελαφρώς τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Όσον αφορά τους ανέμους, αυτοί θα πνέουν αύριο Δευτέρα βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, εντάσεως 3-4 μποφόρ και στα προσήνεμα/κορυφές βουνών έως 5 μποφόρ. Την Τρίτη, οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως βορειοανατολικοί, εντάσεως 4-5 μποφόρ και στα προσήνεμα και κορυφές βουνών έως 5-6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Την Τετάρτη, οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί, εντάσεως 3-4 μποφόρ και τοπικά έως 5 μποφόρ. Την Πέμπτη, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί έως ανατολικοί, εντάσεως 3-4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα έως 5 μποφόρ. Από την Παρασκευή και έπειτα, οι άνεμοι φαίνεται να στρέφονται και πάλι σε βορειοδυτικούς και στην πορεία σε δυτικούς/νοτιοδυτικούς.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Πόλη Χρυσοχούς

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την ανανεωμένη 10ήμερη πρόγνωση του Kitasweather για το Τρόοδος (1900 μέτρα).

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Ροή ειδήσεων

Τοπικές βροχές/καταιγίδες και την Μ. Τετάρτη κυρίως στα ορεινά – Πρόγνωση καιρού μέχρι την Κυριακή του Πάσχα

Αυξημένη ηλιοφάνεια αναμένεται στις περισσότερες περιοχές μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο με εξαίρεση αύριο Μεγάλη Τετάρτη όπου θα παρατηρούνται...