Χάρτης αναμενόμενης βροχόπτωσης για το τριήμερο

Στην κεντρική εικόνα σας παρουσιάζουμε χάρτη με τη συνολική βροχόπτωση που αναμένουμε κατά το Τριήμερο Σαββάτο-Κυριακή-Δευτέρα.

Στο σύνολο των τριών ημερών αναμένεται να επηρεαστεί όλο το νησί από βροχές αλλά, όπως σε κάθε σύστημα, υπάρχει μεγάλο βροχομετρικό εύρος από περιοχή σε περιοχή.

Οι επαρχίες Πάφου και Λεμεσού αναμένεται να δεχθούν τις περισσότερες βροχές, ακολουθεί η επαρχία Λάρνακας και οι λιγότερες ποσότητες αναμένονται στην επαρχία Λευκωσίας.

Τα συνολικά ποσοστά βροχής αναμένεται να κυμανθούν κυρίως από 5 έως 40 χιλιοστά με μέσο όρο γύρω στα 15 έως 20 χιλιοστά.

Η βροχόπτωση του μήνα από το 11% που βρίσκεται σήμερα, αναμένεται να φτάσει γύρω στο 25 έως 30% μέχρι το τέλος του μήνα.

Όσον αφορά τα χιόνια, αυτά θα είναι περιορισμένα κυρίως από την Πλατεία Τροόδους και άνω. Χιονόστρωση αναμένεται κυρίως την Κυριακή με πιθανές ποσότητες 5 έως 10 εκατοστά.

Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στα όσα έχουμε αναφέρει.

Για το αναλυτικό δελτίο καιρού πατήστε εδώ!

Στα Locations μπορείτε να δείτε ανά πόλη ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Στα Weather Stations μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις μετρήσεις από τους μετεωρολογικούς μας σταθμούς.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

- Advertisement -

Ροή ειδήσεων

Έκτακτη καιρική ενημέρωση – Πολύ ισχυρή καταιγίδα στη Λάρνακα (02:20)

Οι καταιγίδες που επηρέασαν νωρίτερα την επαρχία Λεμεσού έχουν κινηθεί ανατολικότερα και επηρεάζουν το δυτικό μισό της επαρχίας Λάρνακας....

Έκτακτη καιρική ενημέρωση (22:10) – Έντονες καταιγίδες προσεγγίζουν το νησί από τα νότια

Μετά τη βελτίωση που παρουσίασε ο καιρός τις προηγούμενες ώρες, οι νεφώσεις έχουν αρχίσει να αυξάνονται από τα νότια όπως μπορείτε να δείτε στην...

Κίτρινη προειδοποίηση από Kitasweather για τοπικά έντονες καταιγίδες και μεγάλα ύψη βροχής (Χάρτης)

Αρκετές καταιγίδες θα επηρεάσουν κυρίως το νότιο 1/3 του νησιού και ανατολικά, εκ των οποίων κάποιες θα είναι έντονες και παρατεταμένες. Ο κύριος κίνδυνος...

Συνεχίζουν δειλά-δειλά οι καταγραφές βροχόπτωσης – Πληρότητα φραγμάτων

Μετά τις βροχές/καταιγίδες που επηρέασαν τις πλείστες περιοχές του νησιού χθες Πέμπτη, το ποσοστό μέσης βροχόπτωσης για το μήνα Δεκέμβριο ανέβηκε στο 8% από...

Δελτίο Τύπου: Καθαρισμός υδροβιότοπου Ζακακίου από ΣΑΛΑ

Ως μέρος της συνεχούς προσπάθειας του για προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στα  πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού –...
- Advertisement -