Επιστρέφουν οι αρνητικές θερμοκρασίες και τα χιόνια από εβδομάδας στα ορεινά – Ανανεωμένες Τοποθεσίες

Οι Τοποθεσίες έχουν μόλις ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών.

Στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι ο βελτιώμενος καιρός συνεχίζει μέχρι και την Δευτέρα, με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Από το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη, πιθανότητες βροχής κάνουν την εμφάνιση τους ενώ την ίδια ώρα, πιο ψυχρή αέρια μάζα θα αρχίσει να επηρεάζει την περιοχή μας.

Την Τρίτη, οι πιθανότητες βροχής αυξάνονται και οι πιο ψυχρές αέριες μάζες εγκαθίστανται στην περιοχή μας, με αποτέλεσμα την αισθητή πτώση των θερμοκρασιών, οι οποίες θα κυμαίνονται ελαφρώς πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα στα παράλια ενώ στο εσωτερικό και στα ορεινά/ημιορεινά θα κυμαίνονται 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη συνεχίζουν κάποιες πιθανότητες βροχών, με τις θερμοκρασίες να παραμένουν στα ίδια επίπεδα με την Τρίτη έως ελαφρώς πιο κάτω.

Από την Παρασκευή, αλλά και το σαββατοκύριακο, οι πιθανότητες βροχής μειώνονται αισθητά, με τις θερμοκρασίες να σημειώνουν σταδιακή αισθητή άνοδο για να κυμανθούν γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Όσον αφορά τα φαινόμενα στην περιοχή του Τροόδους, αυτά θα είναι υπό μορφή χιονιού κατά το τριήμερο Τρίτη – Πέμπτη.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει ποιες περιοχές και ποιες περίπου ώρες θα επηρεαστούν από φαινόμενα.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την πρόγνωση του KitasWeather για το Τρόοδος (1900 μέτρα).

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

- Advertisement -

Ροή ειδήσεων

Ανακοίνωση ΣΑΛΑ (30/11/2020)

Tο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, από την Τετάρτη 2/12/2020 και ώρα 07.00 μέχρι την Πέμπτη 10/12/2020...

Συνεχίζει ο άστατος καιρός με τοπικές βροχές/καταιγίδες μέχρι το Σάββατο – Ακολουθεί άνοδος θερμοκρασίας

Μετά την πρόσκαιρη βελτίωση που παρουσιάζει ο καιρός σήμερα Τετάρτη - παρόλο που αναμένεται η εκδήλωση μεμονωμένων βροχών ή καταιγίδας και σήμερα κυρίως στα...

Υπερκαλύφθηκε η μέση βροχόπτωση Νοεμβρίου – Δείτε τις 2 ακραίες αποκλίσεις

Μετά τις βροχές που επηρέασαν που επηρέασαν τις πλείστες περιοχές του νησιού το τελευταίο 24ωρο, το ποσοστό μέσης βροχόπτωσης για το μήνα Νοέμβριο ανέβηκε...

Διάσπαρτες και πρόσκαιρες βροχές/καταιγίδες κατά περιόδους τις επόμενες ημέρες

Σφήνα ύφεσης και αβαθές χαμηλό στην επιφάνεια στα παράλια της Αιγύπτου επηρεάζουν την περιοχή μας σήμερα Τρίτη, με αποτέλεσμα τις ασταθείς καιρικές συνθήκες να...

Τοπικές και πρόσκαιρες βροχές/καταιγίδες τις επόμενες ημέρες – Ανανεωμένες προγνώσεις

Οι προγνώσεις στις Τοποθεσίες μόλις έχουν ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών. Στις τοποθεσίες θα...
- Advertisement -