Έρχεται το πρώτο έντονο επεισόδιο σκόνης – Ανανεωμένες Τοποθεσίες

Οι Τοποθεσίες έχουν μόλις ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών.

Στις Τοποθεσίες θα προσέξετε ότι σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, η περιοχή μας θα επηρεάζεται από ισχυρό και δροσερό δυτικό ρεύμα αέρα. Οι ισχυροί δυτικοί άνεμοι που επηρεάζουν ήδη την περιοχή μας έχουν εκτοπίσει την σκόνη, αλλά και τις θερμές αέριες μάζες ανατολικότερα.

Οι πιθανότητες βροχής που φαίνονταν τις προηγούμενες ημέρες για αύριο Κυριακή έχουν μειωθεί σημαντικά, αφού υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στα νέα προγνωστικά δεδομένα. Παρόλα αυτά, κάποιες πιθανότητες για τοπικού χαρακτήρα βροχές υπάρχουν και μπορείτε να δείτε στις τοποθεσίες πότε και πόσο ανέρχονται αυτές.

Την Δευτέρα, χαμηλό βαρομετρικό από την Λιβυή θα κινηθεί προς την περιοχή μας και αναμένεται να μεταφέρει μεγάλες ποσότητες σκόνης. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα από την Δευτέρα το απόγευμα μέχρι και την Τρίτη το απόγευμα να δεχθούμε το σοβαρότερο επεισόδιο σκόνης μέχρι στιγμής για φέτος. Παράλληλα κατά το διήμερο, θερμές αέριες μάζες θα επηρεάσουν την περιοχή μας, με κορύφωση την Τρίτη, όπου η θερμοκρασία θα κυμαίνεται 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Eπίσης, την Τρίτη το βράδυ υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν λίγες λασποβροχές.

Την Τετάρτη, η σκόνη και οι θερμές αέριες μάζες θα εκτοπιστούν ανατολικότερα αφού ενισχυμένο δυτικό ρεύμα αέρα θα επηρεάσει και πάλι την περιοχή μας ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Παρόμοιο καιρικό σκηνικό φαίνεται να επαναλαμβάνεται και μετά την Πέμπτη, με νέο χαμηλό βαρομετρικό να ανηφορίζει από την Λιβυή φέρνοντας εκ νέου σκόνη και θερμές αέριες μάζες.

Για να δείτε τις ανανεωμένες προγνώσεις, πατήστε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει:

Λεμεσός

Λευκωσία

Λάρνακα

Παραλίμνι

Πάφος

Τρόοδος (1900 μέτρα)

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε την πρόγνωση του Kitasweather για την Λάρνακα.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

- Advertisement -

Ροή ειδήσεων

Βροχές/καταιγίδες το επόμενο διήμερο – Ανανεωμένες προγνώσεις στις Τοποθεσίες

Οι προγνώσεις στις Τοποθεσίες μόλις έχουν ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες...

Τοπικές βροχές το απόγευμα – Νέα διαταραχή προσεγγίζει την περιοχή μας σταδιακά από αύριο βράδυ

Το αποκομμένο χαμηλό στη μέση τροπόσφαιρα και αβαθές χαμηλό στην επιφάνεια που επηρέαζαν την περιοχή μας χθες Παρασκευή έχουν αρχίσει να εξασθενούν, με αποτέλεσμα...

Ζωντανή καιρική ενημέρωση για σήμερα και απόψε (27/11/2020)

Καιρική ενημέρωση (16:30): Καταιγίδα είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε τμήματα της επαρχίας Πάφου (προς Κούκλια). Καιρική ενημέρωση (14:40): Mεμονωμένη καταιγίδα είναι σε...

Τοπικά ισχυρές καταιγίδες με χαλάζι σήμερα και απόψε – Νέα διαταραχή από Δευτέρας

Αποκομμένο χαμηλό στη μέση τροπόσφαιρα και αβαθές χαμηλό στην επιφάνεια επηρεάζουν την περιοχή μας σήμερα Παρασκευή, όπου και αναμένεται η εκδήλωση τοπικών βροχών/καταιγίδων, με...

Κίτρινη προειδοποίηση από Kitasweather για τοπικά έντονες καταιγίδες με χαλάζι στο ανατολικό μισό του νησιού

Αρκετές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν διάφορες περιοχές, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Ο κύριος κίνδυνος κατά την περίοδο της προειδοποίησης είναι οι μεμονωμένες...
- Advertisement -