Ισχυρή καταιγίδα σε εξέλιξη στα ορεινά/ημιορεινά

Νεότερη ενημέρωση (16:00):

Η καταιγίδα που επηρέαζε νωρίτερα περιοχές στα νοτιοανατολικά τμήματα του νησιού έχει διαλυθεί. Ωστόσο, νέα καταιγίδα είναι σε εξέλιξη τώρα προς Αγρό – Κυπερούντα.

Ραντάρ βροχής (16:00)
Ηλεκτρικές εκκενώσεις (16:00)

Νεότερη ενημέρωση (15:20):

H καταιγίδα έχει αρχίσει να κινείται νοτιότερα και παραμένει έντονη, επηρεάζοντας περιοχές της Διερώνας – Αρακαπά – Επταγώνειας.

Ηλεκτρικές εκκενώσεις (15:20)
Ραντάρ βροχής (15:20)

Αρχική ενημέρωση (14:30):

Από τις 13:30, άρχισαν να παρατηρούνται τοπικές βροχές ενώ εδώ και περίπου μισή ώρα έχουν εκδηλωθεί και καταιγίδες. Οι καταιγίδες αυτή τη στιγμή (14:30) επηρεάζουν περιοχές κεντρικά της οροσειράς του Τροόδους, με επίκεντρο τα χωριά Συκόπετρα – Οδού – Φαρμακάς – Παλαιχώρι.

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που παρατηρούνται στο επίκεντρο της καταιγίδας αλλά και της εξαιρετικά αργής της κίνησης, αναμένονται μεγάλες ποσότητες βροχής που ενδεχομένως να προκαλέσουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο, με κύριο κίνδυνο τις κατολισθήσεις όγκου χώματος και πέτρες αλλά και συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα.

Kαταιγίδες θα συνεχίσουν να παρατηρούνται κυρίως στην οροσειρά του Τροόδους τις επόμενες ώρες. Όσοι θα κινούνται στο ορεινό/ημιορεινό δίκτυο καλούνται να είναι προσεκτικοί.

Για το αναλυτικό δελτίο καιρού πατήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο:

Συνεχίζουν οι τοπικές βροχές/καταιγίδες – Πρόσω ολοταχώς για άκρως φθινοπωρινό καιρό

https://www.facebook.com/michalisandri.georgiou/videos/116811133066487/
https://www.facebook.com/mixalis.karavellas.7/videos/10212681536708202/
Ηλεκτρικές εκκενώσεις (14:30)
Ραντάρ βροχής (14:35)
Ραντάρ τμήματος Μετεωρολογίας

Στην κεντρική εικόνα βλέπετε τις νεφικές αναπτύξεις, όπως αυτές φαίνονται από την Λεμεσό.

Στις πιο κάτω εικόνες του ραντάρ μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά σε ποιες περιοχές σημειώνονται βροχές, με ποια ένταση αλλά και την κίνησή τους. Για τοπική ώρα να προσθέσετε 3 ώρες.

Δείξτε προσοχή όπου υπάρχουν έντονοι χρωματισμοί (Κίτρινο, Πορτοκαλί και Κόκκινο).

This image has an empty alt attribute; its file name is antppi15.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is image_b_gr.png
Ηλεκτρικές Εκκενώσεις

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

Στις Τοποθεσίες, μπορείτε να δείτε ανά περιοχή ποιες μέρες υπάρχουν πιθανότητες βροχής, αλλά και πόσο ανέρχεται η πιθανότητα (Chance of rain). Επίσης, μπορείτε να δείτε τη μέγιστη και ελάχιστη θερμοκρασία, ένταση και κατεύθυνση ανέμου, όπως και ώρες ηλιοφάνειας για κάθε περιοχή.

Για συνεχή ενημέρωση και για τυχόν έκτακτα δελτία, μπορείτε να κάνετε LIKE και FOLLOW στη σελίδα μας στο Facebook, καθώς και subscribe στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο You Tube για άμεση ενημέρωση για τον καιρό.

- Advertisement -

Ροή ειδήσεων

Συνεχίζουν δειλά-δειλά οι καταγραφές βροχόπτωσης – Πληρότητα φραγμάτων

Μετά τις βροχές/καταιγίδες που επηρέασαν τις πλείστες περιοχές του νησιού χθες Πέμπτη, το ποσοστό μέσης βροχόπτωσης για το μήνα...

Δελτίο Τύπου: Καθαρισμός υδροβιότοπου Ζακακίου από ΣΑΛΑ

Ως μέρος της συνεχούς προσπάθειας του για προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στα  πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού –...

Συνεχίζουν οι κατά περιόδους βροχές/καταιγίδες σήμερα και αύριο – Τοπικά έντονα φαινόμενα

Συνεχίζει ο άστατος καιρός με βροχές/καταιγίδες κατά περιόδους μέχρι το απόγευμα προς βράδυ του Σαββάτου. Πιο γενικευμένα θα είναι τα φαινόμενα κυρίως αργά απόψε...

Άστατος καιρός το επόμενο 2ήμερο – Ακολουθεί άνοδος θερμοκρασίας και πιθανότητα σκόνης

Οι προγνώσεις στις Τοποθεσίες μόλις έχουν ανανεωθεί και μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών. Στις τοποθεσίες θα...

Καιρική ενημέρωση (15:00) – Tοπικά έντονες καταιγίδες σε εξέλιξη

Αύξηση των νεφώσεων παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο νησί, όπως μπορείτε να δείτε στην πιο κάτω δορυφορική εικόνα. Ήδη τοπικές βροχές/καταιγίδες έχουν αρχίσει να...
- Advertisement -